Vacature Lesgevend medewerker kunst beeldende vorming in Bilthoven

Onderwijs

Over Stichting Werkplaats Kindergemeenschap

Naam school
Stichting Werkplaats Kindergemeenschap
Contactpersoon
Mevr. Yvonne Vermeulen
Plaats
Bilthoven
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
De Werkplaats Kindergemeenschap is een school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium, opgericht door Kees Boeke. Sinds september 2006 bewonen we een nieuw schoolgebouw waarin we werken in teams en domeinen. We bieden uitdagend onderwijs, creativiteit en een stimulerend werkklimaat.

Vacature

Functietitel
Lesgevend medewerker kunst beeldende vorming 
Plaatsingsdatum
13-5-2019
Met ingang van
01-08-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
ca. 0,7
Aantal uren
ca. 22
Omschrijving

De Werkplaats Kindergemeenschap is een school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium, opgericht door Kees Boeke. We werken in een prachtig modern schoolgebouw dat volledig is toegerust voor onze manier van werken in teams en domeinen. We bieden uitdagend onderwijs, creativiteit en een stimulerend werkklimaat. De Werkplaats is een zeer geliefde school bij kinderen, ouders en medewerkers. Nieuwe medewerkers worden warm ontvangen en er is voor hen een goed begeleidingsprogramma. Als lesgevend medewerker maak je deel uit van een team dat het onderwijs verzorgt voor een aantal werkers dat verdeeld is over 6 klassen en 2  leerjaren. De werkers en medewerkers vinden hun thuisbasis in het domein.

Op de Werkplaats werken alle medewerkers de woensdagmiddagen samen in werkgroepen, teams en vakgroepen. Van sollicitanten verwachten we dat zij ook woensdagmiddagen beschikbaar zijn. Aangezien de CKV lessen op de vrijdag geroosterd zijn, is het ook van belang dat je op vrijdag beschikbaar bent.


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Voor deze functie is minimaal een 2e graads bevoegdheid vereist. Affiniteit met de kunsten is een vereiste, bij voorkeur heb je zelf ervaring in het werk als kunstenaar.
 
Wij zoeken een medewerker die voldoet aan het onderstaande profiel:

-          Je bent breed inzetbaar en ook goed in het begeleiden van leerlingen in de mavo bovenbouw. Daar ben je o.a. verantwoordelijk voor het examenprogramma beeldende vorming en het vak CKV en zal je worden ingezet als mentor.
-          Je hebt ervaring met vernieuwend hedendaags kunstonderwijs of staat er voor open. Je beschikt niet alleen over technieken, maar je bent in staat om met concrete plannen de verbinding te maken met kunst en maatschappij.
-          Je bent een doorpakker en hebt daadkracht. Je weet idee├źn goed uit te werken en uitvoerbaar te maken.  
-          Je hebt ervaring op verschillende vakgebieden binnen de kunst. Niet alleen heb je een brede ervaring in technieken en materialen, maar ook in media vormgeving.
-          Je ondersteunt het WP cultuurplan dat op onze website staat en je vindt het belangrijk door samenwerking de doorlopende leerlijn verder te ontwikkelen.
-          Je kan en wilt je inzetten bij onze kunst- en cultuuractiviteiten, ook buiten schooltijd, zoals musical, decor/grime, cursussen.


 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Volgens CAO voortgezet onderwijs

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met Yvonne Vermeulen, staffunctionaris P&O, bereikbaar op telefoonnummer 030-2282841. Ook kun je op de website www.wpkeesboeke.nl uitgebreide informatie vinden over de school.
Ben je geïnteresseerd in de functie, mail dan je sollicitatie (motivatie en CV) aan Yvonne Vermeulen, mailadres: y.vermeulen@wpkeesboeke.nl

Sluitingsdatum: 4 juni 2019

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.