Vacature Docent Nederlands (0,5 - 0,8 FTE) in Utrecht

Onderwijs

Over ROC Midden Nederland

Naam school
ROC Midden Nederland
Contactpersoon
Mevr. van den Hoogen-Renes
Plaats
Utrecht
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar Beroepsonderwijs
Website
Beschrijving
ROC Midden Nederland (ROC MN) is een ondernemende onderwijsorganisatie voor middelbaar beroepsonderwijs, participatieonderwijs en bedrijfsopleidingen in de provincie Utrecht. ROC MN staat voor actueel en relevant onderwijs. Ons onderwijs maken we samen, in co-creatie met het beroepenveld waarvoor we onze studenten opleiden.
ROC MN heeft circa 20.000 studenten en 1800 medewerkers op meer locaties in Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort en omliggende gemeenten. De mbo-opleidingen worden aangeboden binnen kleinschalige, branchegerichte colleges en variëren van niveau 1 t/m niveau 4.
 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands (0,5 - 0,8 FTE) 
Plaatsingsdatum
13-5-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5-0,8 FTE
Omschrijving
Als docent bij ROC Midden Nederland ben je een talentvolle, motiverende docent voor studenten en een waardevolle collega binnen je team. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van inspirerende en uitdagende lessen in het vak Nederlands. Als docent weet je studenten te prikkelen en bereid je ze voor op de praktijk. Binnen jouw college weet je jouw lessen zo te ontwikkelen dat ze aansluiten bij de beroepsrichting van de student. Je zoekt dan ook regelmatig een collega op om hier over te sparren. De rol van studentcoach behoort tot de mogelijkheden. Hierbij begeleid en coach je studenten in groepsverband, maar ook op individueel niveau. Op basis van jouw kwaliteiten en vraag van de colleges wordt er een match gemaakt met één van de colleges.

Eisen

Functie-eisen
  • Een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak Nederlands;
  • Je bent een echte aanjager als het gaat om onderwijsvernieuwing. Je hebt ideeën en weet anderen daar op positieve wijze in te betrekken en voor te motiveren; Blended learning, ICT, moderne onderwijsmiddelen gebruik je als vanzelfsprekend;
  • Iemand die het leuk vindt om te werken met studenten in de leeftijdscategorie van 16-25 jaar en hen door een oprechte en nieuwsgierige houding weet te motiveren en te stimuleren het beste uit zichzelf en hun studie te halen;
  • Je bent  gericht op bredere samenwerking binnen de vakgroep Nederlands en daarnaast flexibel, zelfstandig en ondernemend.        
  • De functie staat ook open voor net of bijna afgestudeerde docenten Nederlands.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB-LC
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden onze nieuwe docenten een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. De aanstelling ligt tussen de 0,5 en 0,8 fte, op basis van beschikbaarheid en vraag. Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring minimaal € 2.820,- en maximaal € 4.779,- bij een volledige aanstelling (schaal LB of LC, CAO MBO). Daarnaast kennen wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), een reiskostenregeling en aantrekkelijke ontwikkelmogelijkheden.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Contact en informatie  
Tijdens de sollicitatieprocedure wordt er gebruik gemaakt van een persoonlijkheidsvragenlijst. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Esther Vissers via centralewerving@rocmn.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reacties naar
Je motivatie en CV kun je, onder vermelding van vacaturenummer O586 mailen naar Esther Vissers, via het e-mailadres centralewerving@rocmn.nl.

Sluitingsdatum 
Je kunt reageren tot en met 27 mei 2019.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.