Vacature Lesgevend medewerker lichamelijke opvoeding in Bilthoven

Onderwijs

Over Stichting Werkplaats Kindergemeenschap

Naam school
Stichting Werkplaats Kindergemeenschap
Contactpersoon
Mevr. Yvonne Vermeulen
Plaats
Bilthoven
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
De Werkplaats Kindergemeenschap is een school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium, opgericht door Kees Boeke. Sinds september 2006 bewonen we een nieuw schoolgebouw waarin we werken in teams en domeinen. We bieden uitdagend onderwijs, creativiteit en een stimulerend werkklimaat.

Vacature

Functietitel
Lesgevend medewerker lichamelijke opvoeding 
Plaatsingsdatum
13-5-2019
Met ingang van
01-08-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
ca. 0,5
Aantal uren
ca. 16
Omschrijving

De Werkplaats Kindergemeenschap is een school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium, opgericht door Kees Boeke. We werken in een prachtig modern schoolgebouw dat volledig is toegerust voor onze manier van werken in teams en domeinen. We bieden uitdagend onderwijs, creativiteit en een stimulerend werkklimaat. De Werkplaats is een zeer geliefde school bij kinderen, ouders en medewerkers. Nieuwe medewerkers worden warm ontvangen en er is voor hen een goed begeleidingsprogramma. Als lesgevend medewerker maak je deel uit van een team dat het onderwijs verzorgt voor een aantal werkers dat verdeeld is over 6 klassen en 2  leerjaren. De werkers en medewerkers vinden hun thuisbasis in het domein.

Op de Werkplaats werken alle medewerkers de woensdagmiddagen samen in werkgroepen, teams en vakgroepen. Van sollicitanten verwachten we dat zij ook woensdagmiddagen beschikbaar zijn.


 

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen

Voor deze functie is een 1e graads bevoegdheid vereist.

Kandidaten met Dans als specialisatie worden ook uitgenodigd te solliciteren, aangezien wij ook een vacature van 0,25 fte voor Dans hebben, zodat de functie gecombineerd kan worden.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Volgens CAO voortgezet onderwijs

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met Yvonne Vermeulen, staffunctionaris P&O, bereikbaar op telefoonnummer 030-2282841. Ook kun je op de website www.wpkeesboeke.nl uitgebreide informatie vinden over de school.
Ben je geïnteresseerd in de functie, mail dan je sollicitatie (motivatie en CV) aan Yvonne Vermeulen, mailadres: y.vermeulen@wpkeesboeke.nl

Sluitingsdatum: 4 juni 2019

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.