Vacature Docent horeca in Hulst

Onderwijs

Over Praktijkschool Hulst

Naam school
Praktijkschool Hulst
Contactpersoon
Mevr. J. van den Dries
Plaats
Hulst
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Stichting VO Zeeuws-Vlaanderen staat voor goed, eigentijds en regionaal geworteld onderwijs, waar alle leerlingen zich welkom voelen en hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen. Onze doelstelling is het waarborgen van breed en kwalitatief hoogwaardig onderwijs dicht bij huis voor elke leerling. VO Zeeuws-Vlaanderen is het bestuur van het Lodewijk College in Terneuzen, de Praktijkschool Hulst, het Reynaertcollege in Hulst en het Zwin College in Oostburg.
 

Vacature

Functietitel
Docent horeca 
Plaatsingsdatum
13-5-2019
Met ingang van
augustus 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,30
Omschrijving
Wij zoeken i.v.m. zwangerschapsverlof van een collega een docent horeca voor in totaal ongeveer 0,30 wtf per week (gehele woensdag) voor de periode augustus t/m december.


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Overige
Functie-eisen
Wij vragen:
Wij zoeken een geschikte kandidaat met een 2e graads bevoegdheid of iemand die beschikt over een horecaopleiding. Je hebt affiniteit met leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte, kan zelfstandig werken, bent communicatief vaardig en kan elke woensdag het schoolrestaurant met de horecagroep draaien.  

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Schaal LB
Arbeidsvoorwaarden
De functie wordt conform CAO VO gehonoreerd in schaal LB (minimaal € 2.689,- en maximaal € 4.098,- bij een fulltime dienstverband). Inschaling vindt plaats op basis van ervaring.  

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor inlichtingen over de functie kunt u zich wenden tot de heer A. van Acker, directeur, via telefoon 0114-312132 of email avanacker@praktijkschoolhulst.nl. Geïnteresseerden kunnen hun sollicitatie met CV tot uiterlijk 26 mei a.s. mailen naar jdr@vozeeuwsvlaanderen.nl  t.a.v. mevrouw J. van den Dries, personeelsfunctionaris.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.