Vacature Docent Frans, 1e graads in Haarlem

Onderwijs

Over Eerste Christelijk Lyceum

Naam school
Eerste Christelijk Lyceum
Contactpersoon
Mevr. I. Ubbens
Plaats
Haarlem
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Website
Beschrijving
Het Eerste Christelijk Lyceum is een school in Haarlem voor gymnasium, atheneum en havo met circa 1250 leerlingen en ruim 130 medewerkers. Het ECL heeft 2 locaties; ECL-kade en ECL-vaart, waar de brugklassen een eigen lokaal hebben.

Op school heerst een open en informeel klimaat. Respect, tolerantie en aandacht voor elkaar en de omgeving vormen het uitgangspunt. Leerlingen, ouders en personeel zijn nauw betrokken bij de activiteiten van de school.

Het ECL is zowel een cultuurprofielschool als Jet-Net school en aangesloten bij Bèta-partners en GLOBE. We verbinden leren aan cultureel bewustzijn: weten waar je vandaan komt en verbeelden waar je naartoe kunt. Waarneming, verwondering en verbeeldingskracht zien wij als startpunt voor de kennis van de toekomst. 

Het ECL is een erkende academische opleidingsschool. Dit betekent dat wij in samenwerking met de aangesloten lerarenopleidingen van hogescholen en universiteiten zelf nieuwe docenten opleiden en veel stagiaires begeleiden.
 

Vacature

Functietitel
Docent Frans, 1e graads 
Plaatsingsdatum
13-5-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ca 0,55 fte
Omschrijving
Het ECL is, in verband met zwangerschapsverlofvervanging, voor de periode van 27 augustus 2019 tot 21 december 2019 op zoek naar een enthousiaste eerste graads docent Frans voor ca 0,55 fte verdeeld over havo en vwo.

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar kandidaten met, bij voorkeur, ruime ervaring in het onderwijs en in het bezit van een eerste graads onderwijsbevoegdheid. Wij verwachten van docenten dat zij recht kunnen doen aan verschillen tussen leerlingen, hun leerlingen individueel kunnen observeren en begeleiden en leerlingen en ouders serieus nemen. Bovendien verwachten wij van docenten dat zij hun verantwoordelijkheid durven nemen en verantwoording willen afleggen. Docenten op het ECL hebben affiniteit met het profiel Kunst en Cultuur.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een uitdagende docentenfunctie met ruime ontwikkelmogelijkheden. Werken op het ECL betekent werken in een collegiale sfeer, waar vertrouwen geven zeer belangrijk is.

De functie wordt ingeschaald volgens CAO VO. Daarnaast kennen wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Alle nieuwe medewerkers krijgen het eerste jaar coaching en intervisie.
Het ECL maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS en dus op alle scholen centraal.

Het ECL is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en met de auto.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de HR-afdeling.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.