Vacature medewerker leerlingenadministratie in Den Haag

Onderwijs

Over Christelijk Gymnasium Sorghvliet

Naam school
Christelijk Gymnasium Sorghvliet
Contactpersoon
Joke Hagoort
Plaats
Den Haag
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
gymnasium
Beschrijving
Sorghvliet is een categoriaal gymnasium met ongeveer 800 leerlingen en 70 docenten. Kernwoorden: kleinschalig, korte lijnen, geheel zelfstandig, christelijk, erg actief, hoge kwaliteit.

Sorghvliet leidt leerlingen op tot betrokken, onderzoekende en autonoom denkende wereldburgers. Onze leerlingen hebben besef van de eigen identiteit, cultuur en tradities, beschouwen de steeds veranderende wereld en dragen actief bij aan het verbeteren ervan. Onze leerlingen trekken de wereld in en voor onze leerlingen halen we de wereld ook binnen. Een Sorghvliet-diploma is niet een droge optelsom van je resultaten voor schoolexamens en examens; docenten op Sorghvliet bieden dan ook meer dan een standaardprogramma. 
 
Bijzonderheden
Wij zoeken naar docenten die enthousiast worden van kritische en leergierige leerlingen, die graag wat extra's doen om de leerlingen te motiveren en die houden van een actieve school waarin ook naast de lessen heel veel gebeurt. We bieden een plezierige werkomgeving met een prima sfeer en ondersteuning waar dat nodig mocht zijn. 
Op Sorghvliet rekenen we erop dat elke docent zichzelf ontplooit. Ons uitgangspunt is dat onze leerlingen goed en boeiend les krijgen. We bieden docenten daarom gelegenheid zich verder te ontwikkelen door onder meer intervisie en coaching. 
Vanaf het schooljaar 2017-2018 werken leerlingen op Sorghvliet in de klassen 2, 3 en 4 met een chromebook, in het schooljaar 2018-2019 zullen klas 1 t/m 5 met een chromebook werken. Docenten krijgen op die manier een extra hulpmiddel om gevarieerde en gedifferentieerde lessen te verzorgen.
Sorghvliet is een christelijk gymnasium. Van sollicitanten verwachten wij dat zij de christelijke identiteit van de school onderschrijven, door mee te werken aan activiteiten rond onze identiteit.

Vacature

Functietitel
medewerker leerlingenadministratie 
Plaatsingsdatum
13-5-2019
Met ingang van
1-9-2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
08.-1.0
Omschrijving
Medewerker (leerlingen)administratie
Christelijk Gymnasium Sorghvliet te Den Haag is per 1 september op zoek naar een ‘Medewerker (leerlingen)administratie’ Het betreft een baan van 0,8000 tot 1,0000 fte. De functie wordt afhankelijk van ervaring ingeschaald in salarisschaal 4 CAO-VO.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Medewerker (leerlingen)administratie
Christelijk Gymnasium Sorghvliet te Den Haag is per 1 september op zoek naar een ‘Medewerker (leerlingen)administratie’ Het betreft een baan van 0,8000 tot 1,0000 fte. De functie wordt afhankelijk van ervaring ingeschaald in salarisschaal 4 CAO-VO.
We zijn op zoek naar iemand die affiniteit heeft met leerlingen en onderwijs. Je maakt onderdeel uit van het team van de schooladministratie. Indien nodig kun je ondersteuning bieden op het gebied van de financiële administratie.
Als medewerker leerlingenadministratie voer je de dagelijkse administratieve processen in
de school uit. Je verstuurt correspondentie, bent verantwoordelijk voor het verzamelen van
de juiste gegevens in onze administratieprogramma’s, fungeert als receptionist en plant
desgevraagd afspraken in. Je ondersteunt de examensecretaris bij het administratieve
proces rond het examen. Je staat telefonisch of per e-mail mensen met vragen te woord, of
verwijst ze op de juiste manier door.
Omdat we een kleine organisatie zijn, verwachten we dat onze medewerkers flexibel zijn in het uitvoeren van nieuwe taken.
Het betreft een tijdelijke aanstelling met bij gebleken geschiktheid een vaste benoeming.
Vereisten:
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • een luisterend oor hebben voor leerlingen en collega's;
  • om kunnen gaan met computers (Windows 10 en Chromebook);
  • in staat zijn om te gaan met piekdrukte;
  • flexibel zijn;
  • samen kunnen werken in een team van onderwijsondersteunend en onderwijzend personeel;
  • beschikken over een opleiding op MBO+-niveau of hoger en hebt de afgelopen jaren ervaring opgedaan in soortgelijke functies;
  • kunnen werken met het schooladministratieprogramma Magister is een pré; (het leren beheersen van dit programma is een vereiste.)
Het in bezit hebben van een geldig EHBO-diploma strekt tot aanbeveling.
Richt uw reactie voor 29 mei 2019 aan mevrouw J.A.E. Hagoort-Bink, conrector van de school.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.