Vacature Docent Nederlands in Breda

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Breda

Naam school
Randstad Onderwijs Breda
Contactpersoon
Mevr. Nikki Vervoort
Plaats
Breda
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
13-5-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
wisselend
Aantal uren
wisselend
Omschrijving
"Jouw Nederlands is beter ‘als’ dat van mij"

Leuk he, taal? Dat vinden wij ook. Maar taal is nóg leuker met een goed verhaal. En de gave om dat over te brengen, die bezit jij. Jij hebt een passie voor de Nederlandse taal, en kan niet wachten om daarmee aan de slag te gaan. Als docent Nederlands corrigeer je de leerlingen niet alleen, jij maakt ze ook ècht beter. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

Voor komend schooljaar zoeken we een docent Nederlands voor 1 fte, die (tijdelijk) les wil geven aan MBO 4 scholieren. Het betreft een school gericht op technisch opleidingen in Breda. Hier zal het gaan om een zwangerschapsverlof tot eind november.
Lijkt het je leuk om op een leuke VMBO school te werken in Breda? Ook daar hebben we een vacature open staan, eentje vanaf komend schooljaar voor langere tijd. Op deze school is méér dan 1 fte vrij, dus we zoeken meerdere sollicitanten!

Ben jij die enthousiaste docent Nederlands met ruimte over in je rooster of wellicht nog in opleiding? Geen probleem! Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden. Naast flexcontracten, bieden wij ook contracten met zekerheid voor langere tijd en hebben wij sinds kort een vakschool waarin wij docenten met een bevoegdheid in twee jaar kunnen omscholen naar een officiële tweedegraads bevoegdheid in de tekortvakken: Nederlands, Engels en wiskunde.

Jij bent:
 • Een bekwaam docent met onderwijsbevoegdheid óf in de afrondende fase van de lerarenopleiding;
 • Een pabo docent die graag de overstap wil maken naar het VO of MBO;
 • Vakdidactisch en pedagogisch sterk;
 • Op de hoogte van huidige ontwikkelingen in het onderwijs;
 • Op de hoogte van de belevingswereld van de huidige scholieren;
Wat biedt Randstad Onderwijs jou?
 • Een opdracht op invalbasis, tijdelijke opdrachten, jaarcontracten en een opdracht voor de lange termijn of rechtstreeks in vaste dienst bij de school behoren tot de mogelijkheden;
 • Een marktconform salaris volgens CAO onderwijs;
 • Reiskosten, eindejaarsuitkering en tegemoetkoming ziektekosten; 
 • Gedurende je opdracht ben ik jouw vaste aanspreekpunt. We gaan regelmatig met elkaar in gesprek om je voortgang en je ontwikkeling te bespreken.
Spreekt dit je aan? Gebruik dan nu de sollicitatiebutton en wij helpen je graag verder naar de baan van je dromen!
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Pabo
Functie-eisen
Jij bent:
 • Een bekwaam docent met onderwijsbevoegdheid óf in de afrondende fase van de lerarenopleiding;
 • Een pabo docent die graag de overstap wil maken naar het VO of MBO;
 • Vakdidactisch en pedagogisch sterk;
 • Op de hoogte van huidige ontwikkelingen in het onderwijs;
 • Op de hoogte van de belevingswereld van de huidige scholieren;

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO Onderwijs LB schaal
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.