Vacature Groepsleerkracht onderbouw in Rotterdam

Onderwijs

Over Prinses Margrietschool

Naam school
Prinses Margrietschool
Contactpersoon
Mevr. Hirschfeld
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Wie zijn wij?
De Prinses Margrietschool is een christelijke basisschool in Rotterdam. Wij vallen onder het bestuur van de stichting Kind en Onderwijs Rotterdam en omarmen vanuit onze christelijke identiteit verschillende culturen en geloofsopvattingen. We zijn dan ook een christelijke ontmoetingsschool.
 
We vinden het belangrijk dat onze leerlingen in een duidelijke en gestructureerde omgeving onderwijs krijgen en dat er ruimte is voor talentontwikkeling. Onze Gouden Margrietregels zorgen voor rust binnen de school en geven ons team van jonge leerkrachten de kans om veel aandacht te besteden aan de brede ontwikkeling van de leerlingen.
 
Om onze leerlingen optimaal tot ontwikkeling te laten komen, bieden wij onderwijs op maat. We streven ernaar het verschil te maken voor iedere leerling en bieden modern, duidelijk en persoonlijk onderwijs aan met extra aandacht voor basisvaardigheden. Zo ligt er een sterke focus op de vakken Nederlands en rekenen. Naast de reguliere basisschoolklassen, hebben wij voor kinderen vanaf 2,5 jaar groep 0.
 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht onderbouw 
Plaatsingsdatum
13-5-2019
Met ingang van
1 september 2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
Wij zijn bezig met?
Het ontwikkelen van onze school tot een integraal kindcentrum waar een fitte en gezonde leeromgeving hoog in het vaandel staat.
 

Eisen

Functie-eisen
Wie ben jij?
De leerlingen van de school komen je klas binnen en ze hebben er zin in! De één heeft dit weekend een museum bezocht en de ander lekker buiten gespeeld. Ze kunnen niet wachten om hun verhalen met jou te delen!

Ben jij de enthousiaste leerkracht van de onderbouw die we zoeken? Jij kan een uitdagende leeromgeving creëren die leerlingen fascineert en stimuleert tot actieve betrokkenheid. Jij hoort en ziet ouders en leerlingen. Jij bent een teamspeler die samen met zijn team wil werken aan het verhogen van de kwaliteit van de school.
Ben jij die meester, die ook met andere meesters een rolmodel voor kinderen wil zijn? Of ben jij die leerkracht die het leuk vindt om in een team mét mannen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij kan een uitdagende leeromgeving creëren die leerlingen fascineert en stimuleert tot actieve betrokkenheid. Jij hoort en ziet ouders en leerlingen. Jij bent een teamspeler die samen met zijn team wil werken aan het verhogen van de kwaliteit van de school.
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden we jou?
  • Een fijne werkplek in Rotterdam Spangen met veel buitenruimte;
  • Geïnteresseerde en betrokken collega’s;
  • De mogelijkheid om je in te zetten en te ontwikkelen als specialist.
 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met directeur Sharon Hirschfeld: 010 - 437 18 00.
Graag ontvangen wij voor 12 april 2019 een korte motivatie en CV. 

Tijdens de procedure wordt je CV beoordeeld en vindt er een gesprek plaats met de directeur en een aanstaande collega van de school. Er wordt tevens van je verwacht dat je een proefles geeft of er vindt een klassenconsultatie plaats. Aanvullend wordt er een referentie bij je huidige directeur opgevraagd.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.