Vacature Mentor in Rotterdam

Onderwijs

Over Rudolf Steiner College

Naam school
Rudolf Steiner College
Contactpersoon
Mevr. D. Maclean
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Vrijeschool
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Rudolf Steiner College is een school voor vwo, havo en vmbo-tl middenin de stad Rotterdam.
De school maakt, samen met de vrijescholen voor voortgezet onderwijs in Leiden en Den Haag, deel uit van de Stichting Vrijescholen Zuidwest Nederland (ZWN).
De school werkt vanuit een leerplan dat gebaseerd is op het gedachtegoed van Rudolf Steiner en geeft de leerlingen de ruimte ‘te worden wie ze zijn’. Daarbij is de school een vrijeschool van deze tijd, waarin docenten bewust zijn dat zij onderwijs geven voor hoofd, hart en handen.
Met 920 leerlingen en 100 betrokken en enthousiaste medewerkers is het Rudolf Steiner College een overzichtelijke school waar leerling en leraar zich in een veilige en inspirerende omgeving kunnen ontwikkelen.
Werken op het Rudolf Steiner College betekent werken in een lerende organisatie. Een omgeving waarin mensen durven te onderzoeken, te leren en graag met elkaar bespreken hoe de lessen en het w
erk zo goed mogelijk gedaan kan worden. Zij kunnen het antroposofisch gedachtegoed vertalen naar de huidige onderwijspraktijk. Een ondernemende houding, ambitie en initiatiefkracht worden gewaardeerd.
Er is een intern scholingsprogramma door docenten onderling, met intervisie en uitwisseling. Het volgen van scholing buiten de school wordt gestimuleerd en ondersteund.
Als je interesse hebt in werken op onze school, kun je dat, ook als er geen vacatures open staan, kenbaar maken door het sturen van een open sollicitatie naar info@rudolfsteinercollege.nl. t.a.v. Mw. Maclean
.
Van docenten wordt verwacht dat zij minimaal een 2de graads-bevoegdheid hebben.

Vacature

Functietitel
Mentor 
Plaatsingsdatum
13-5-2019
Met ingang van
01-08-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving
Uitgebreide vacaturetekst via onderstaande link

http://www.rudolfsteinercollege.nl/nl/de_school/vacatures/

Eisen

Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.