Vacature Teamleider onderbouw havo/vwo in Venlo

Onderwijs

Over College Den Hulster

Naam school
College Den Hulster
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Venlo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege.

College Den Hulster
Ons onderwijs is er op gericht dat de leerling kennis, inzicht en vaardigheden verwerft en hierbij in toenemende mate actief, zelfstandig, onderzoekend en ondernemend leert. Met deze visie op onderwijs willen wij aangeven wat het hoofddoel van onze school is. Niet alleen kennis, maar ook inzicht en vaardigheden zijn van groot belang voor een goede voorbereiding op de toekomst. Ook willen wij aangeven dat de manier waarop geleerd wordt een extra dimensie oplevert voor een voorspoedige carrière en een gelukkig en zinvol leven van onze leerlingen.

Vacature

Functietitel
Teamleider onderbouw havo/vwo 
Plaatsingsdatum
13-5-2019
Met ingang van
01-08-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0fte
Aantal uren
Afhankelijk fte
Omschrijving
College Den Hulster (onderdeel van Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken) zoekt een teamleider bovenbouw vwo (0,8-1,0 fte). De teamleider is een coach voor collega’s en stimuleert hen in hun groei en ontwikkeling. Hij of zij spreekt hen aan op verantwoordelijkheid en eigenaarschap in het vormgeven van onderwijs en het begeleiden van leerlingen. Vanzelfsprekend is de teamleider toegankelijk en aanspreekbaar voor leerlingen en ouders.

De rol van teamleider ontwikkelt zich naar die van onderwijskundig leider met een directe verantwoordelijkheid voor de functionele aansturing en begeleiding van de professionals in het team van de onderbouw havo/vwo. De teamleider heeft een beperkte lestaak in de onderbouw, die afhankelijk is van de omvang van de werktijdfactor.

Meer over deze functie
In het wervingsprofiel leest u meer over de inhoud van de functie en maakt u kennis met de school. Ook zijn de functiebeschrijving en het competentieprofiel beschikbaar voor meer informatie.

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads of Overige
Functie-eisen
Een hebben van een bevoegdheid (1ste of 2de graad) is een vereiste conform Wet op het voortgezet onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Afhankelijk van opleiding en ervaring
Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO VO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Bij interesse in deze functie ontvangen wij graag uw motivatie en cv vóór maandag 3 juni 2019, 12.00uur. Deze kunt u richten aan mevrouw I. Heere, Campusdirecteur College Den Hulster en stuurt u per e-mail aan Evelien Ketelaar: secretariaat@pesant.nl. 

Heeft u vragen neem dan contact op met Evelien Ketelaar via 0850 703 422 of via e-mailadres: secretariaat@pesant.nl.

College Den Hulster is tevens op zoek naar een teamleider bouwbouw vwo. Bekijk hier de vacature.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.