Vacature Onderwijsassistent Mens en Techniek in Groningen

Onderwijs

Over Kamerlingh Onnes

Naam school
Kamerlingh Onnes
Contactpersoon
Mevr. Riena Brink
Plaats
Groningen
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Beschrijving

Kamerlingh Onnes
Wij zijn een ondernemende en onderzoekende school op VMBO-tl, HAVO- of VWO-niveau. Op alle niveaus krijgen leerlingen een uitdagend programma, dat hen uitstekend voorbereidt op MBO, HBO of de universiteit. Binnen onze school willen we onze leerlingen zo goed mogelijk laten leren, op een manier die bij hen past. Hierbij luisteren we naar elkaar en dagen we de leerlingen tegelijkertijd uit om actief mee te doen en ondernemend te zijn. Die mogelijkheden bieden we aan via leerlingbedrijven en sportieve en creatieve activiteiten. Op het Kamerlingh Onnes kunnen de leerlingen zichzelf zijn en in een veilige en open omgeving opgroeien tot zelfstandige jonge mensen.


Organisatie
Kies je voor Openbaar Onderwijs Groningen, dan kies je voor de leerling. Bij ons worden leerlingen gezien en krijgen zij ruimte om hun talenten te ontwikkelen. Wij geven hen de basis voor de toekomst en doen dit met elkaar. Samen zijn we ‘Sterk in leren!’

Vanuit de kernwaarden lef, focus en vertrouwen geven wij vorm aan de inhoud van het onderwijs.
Waarbij je als medewerker durft te kiezen voor kwaliteit en eigenaarschap. Dat je hierbij oog hebt voor je eigen ontwikkeling, stimuleren wij met een uiteenlopend aanbod aan trainingen en opleidingsmogelijkheden.

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent Mens en Techniek 
Plaatsingsdatum
13-5-2019
Met ingang van
Met ingang van het nieuwe schooljaar
Referentienummer
19.103
Soort vacature
Parttime
FTE
+/- 0,4
Omschrijving
Het Kamerlingh Onnes is een ondernemende school voor leerlingen met  VMBO-tl, HAVO- of VWO(+)-advies. Momenteel telt de school 1100 leerlingen.
Op alle niveaus krijgen leerlingen een uitdagend programma, dat hen uitstekend voorbereidt op MBO, HBO of de universiteit. Onze leerlingen krijgen alle kansen om een ondernemende en onderzoekende houding, inclusief ondernemerschap, verder te ontwikkelen (bijvoorbeeld via een goed uitgewerkt mentorprogramma, diverse leerling-bedrijven en veel sportieve en creatieve activiteiten). We bieden uitdagend onderwijs van goede kwaliteit.
Op het Kamerlingh Onnes is iedereen welkom ongeacht levensbeschouwing of achtergrond. Het is een moderne, kleurrijke en veelzijdige school gericht op de toekomst. Onze leerlingen geven aan dat ze zichzelf kunnen zijn. We staan bekend om de bijzonder plezierige sfeer op school.
 
Functie
Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een energieke en enthousiaste onderwijsassistent voor het vak Mens en Techniek (M&T); opgenomen in ons functieboek als Onderwijsassistent C. Het betreft een vacature op reguliere uren.
 

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Wij zoeken een collega die:
  • beschikt over een relevante opleiding op minimaal MBO-niveau en bij voorkeur enkele jaren ervaring   in de functie van onderwijsassistent voor het vak M & T;
  • beschikt over technisch inzicht en in staat is kleine reparaties aan apparatuur uit te voeren;
  • vaardig is in het veilig werken met groepen leerlingen die met verschillende zaken bezig zijn;
  • actief een rol speelt binnen de les;
  • zelfstandig en in teamverband kan werken;
  • proactief, stressbestendig, zelfreflectief en flexibel is;
  • dienstverlenend is naar leerlingen en collega’s.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Schaal 6 VO
Arbeidsvoorwaarden
Salaris
Deze functie is gewaardeerd op schaal 06 van de geldende CAO VO. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 2.710,- bij een volledige aanstelling.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij de collega die wij zoeken?
Dan maken we graag kennis met je!
Vermeld in de onderwerp-regel de vacature en het vacaturenummer 19.103.
 
Informatie
Informatie over de school vind je op de website
Meer informatie over deze functie is in te winnen bij Myrthe Dut (hoofd administratie)


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.