Vacature Docent wiskunde in Hengelo

Onderwijs

Over Scholengroep Carmel Hengelo

Naam school
Scholengroep Carmel Hengelo
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Hengelo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over Scholengroep Carmel Hengelo vind je op: carmelhengelo.nl.

Scholengroep Carmel Hengel is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde 
Plaatsingsdatum
13-5-2019
Met ingang van
01-08-2019
Referentienummer
3366
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 - 0,8
Omschrijving
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière en zit lesgeven bij jou in het bloed? Wij zoeken een enthousiaste eerste-/tweedegraads docent wiskunde, die trots is op zijn/haar vak en per 1 augustus 2019 aan de slag wil bij Het Twickel College in Hengelo! Reageer snel op deze vacature!

Jouw werkzaamheden
Je geeft lessen wiskunde aan leerlingen van het havo/vwo. 

Jouw profiel
Je beschikt over een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak wiskunde. 
Ambitieuze docenten met een tweedegraads bevoegdheid, die de intentie hebben om hun eerstegraads bevoegdheid te halen worden ook uitgenodigd te solliciteren.
Je bent gemotiveerd en je weet als geen ander hoe je de theorie in praktijk kunt brengen. Door jouw manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor het vak wiskunde.

Jouw werkplek
Scholengroep Carmel Hengelo is een brede interconfessionele scholengemeenschap voor havo, atheneum, gymnasium en vmbo. Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een vijftal scholen voor voortgezet onderwijs: Lyceum de Grundel, Twickel College, De Arcade, VMBO de Spindel en Avila College. Binnen de scholengroep werken ongeveer 500 medewerkers voor ruim 4.000 leerlingen op negen locaties.

Het Twickel College Hengelo biedt onderwijs aan op havo, atheneum en atheneum plus niveau. Het Twickel College Hengelo leeft en leert vanaf januari 2017 in een prachtig nieuw onderwijsgebouw met topfaciliteiten. We bieden kwaliteit met eigentijdse onderwijsvormen, een optimale ontplooiing van alle leerlingen en een persoonlijke benadering. Op het Twickel College heerst een creatief klimaat waarin iedereen zich mag onderscheiden.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,5 - 0,8 fte, die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. Ingangsdatum: 1 augustus  2019. 
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt, afhankelijk van je opleiding en ervaring, een salaris van maximaal 4.186 euro bruto (LB) of 4.748 euro bruto (LC)  of 5.546 euro bruto (LD) per maand bij een volledige baan.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Mark Eijssink 
Functie: teamleider
Telefoon: 074 – 255 53 33.

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
1e en/of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB, LC of LD
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, LC of LD, maximaal bruto maandsalaris is afhankelijk van de salarisschaal.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.