Vacature Conciërge in Katwijk aan zee

Onderwijs

Over De Windvang

Naam school
De Windvang
Contactpersoon
Vacatures
Plaats
Katwijk aan zee
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
De Windvang biedt christelijk speciaal basisonderwijs (sbo) aan kinderen met diverse leer- en gedragsvragen. Wij bieden onderwijs op maat in een veilige, inspirerende leeromgeving. Het draait bij ons om de brede ontwikkeling: cognitief, creatief, sociaal en emotioneel.
Kinderen kunnen bij ons op school zichzelf zijn. Wij gaan uit van hun mogelijkheden en ondersteunen die volop. Daarvoor hebben wij een breed ondersteuningsaanbod in huis. 

Naar verwachting wordt in 2019 gestart met de bouw van het nieuwe ‘IKC Katwijk’. Een multifunctioneel gebouw waarin De Windvang samen met buurschool De Krulder optimaal kan aansluiten op de vragen en behoeften van de kinderen uit Katwijk.

Vacature

Functietitel
Conciërge 
Plaatsingsdatum
13-5-2019
Met ingang van
1-8-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving
Wil jij van betekenis zijn voor leerlingen in het sbo?

De Windvang biedt christelijk speciaal basisonderwijs (sbo) aan kinderen met diverse leer- en gedragsvragen. Wij bieden onderwijs op maat in een veilige, inspirerende leeromgeving. Het draait bij ons om de brede ontwikkeling: cognitief, creatief, sociaal en emotioneel.
Kinderen kunnen bij ons op school zichzelf zijn. Wij gaan uit van hun mógelijkheden en ondersteunen die volop. Daarvoor hebben wij een breed ondersteuningsaanbod in huis. Wij werken nauw samen met de Leidse Buitenschool en stemmen ons onderwijsaanbod goed op elkaar af.


Ben jij een sociale aanpakker met twee rechterhanden?
Een flexibele doener die goed omgaat met jong en oud(er)?
Verzorgend, technisch aangelegd en prettig gestructureerd?
In staat om inkoop te beheren, veiligheid te waarborgen en BHV te verrichten?
Vijf ochtenden of ca. 20 uur in de week beschikbaar per 1 augustus 2019?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat doe je?
Als conciërge ben je een vertrouwd gezicht en aanspreekpunt voor onze leerlingen en bezoekers. Zo nodig spreek je leerlingen aan op hun gedrag en afspraken. Je bent bezig met onderhoud (en reparatie) van apparaten, installaties, ons gebouw en schoolterrein. Begeleiding van schoonmaakmedewerkers hoort er ook bij, net als inkoopzaken en bedrijfshulpverlening/EHBO bij calamiteiten.

Wat breng je mee?
Houd jij van afwisselend werk? Kun jij goed met jong en oud(er) omgaan? Heb jij een (technische) kijk op apparaten en installaties? Durf jij leerlingen en ondersteunende (facilitaire) collega's op een prettige manier aan te spreken en heb jij natuurlijk overwicht op mensen? Oog voor veiligheid? Reageer dan snel![1261]

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
2
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.