Vacature Concierge in Spijkenisse

Onderwijs

Over PENTA college CSG Scala

Naam school
PENTA college CSG Scala
Contactpersoon
Mevr. Diane Reijnhout - van den Berg
Plaats
Spijkenisse
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het PENTA college CSG is een brede scholengemeenschap met vestigingen in de regio Voorne-Putten-Rozenburg-Rotterdam. Op onze scholengemeenschap leveren ongeveer vijfhonderd personeelsleden vanuit de inspiratie door het evangelie en in een sfeer van openheid en respect dagelijks hun bijdrage aan kwalitatief goed onderwijs aan ruim vijfduizend leerlingen.

Zeven vestigingen
Het PENTA college CSG bestaat uit zeven vestigingen voor christelijk voortgezet onderwijs. De scholen staan in Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle, Rotterdam-Rozenburg en Rotterdam-Hoogvliet. PENTA is een organisatie met een breed onderwijsaanbod, van vmbo tot gymnasium. Al onze vestigingen, ook de grote, hebben we naar 'de menselijke maat' georganiseerd. Hierdoor kennen docenten en leerlingen elkaar en dat vormt een belangrijke voorwaarde om je op school thuis te voelen.

Ontwikkeling
Ons onderwijs is degelijk, uitdagend en gericht op leren en ontwikkelen. Naast een stevig basisprogramma is er veel ruimte voor de ontwikkeling van talent en vorming van de hele mens. We streven ernaar om onze leerlingen op het hoogste niveau te laten slagen. Daarnaast staan we de leerlingen bij in hun persoonlijkheidsontwikkeling en ontwikkeling van zelfredzaamheid. We doen dat vanuit onze christelijke traditie en bieden onze leerlingen een stevig fundament voor het ontwikkelen van een eigen levensbeschouwelijke visie op geloof, mens en samenleving.

Kansen en mogelijkheden
We zijn ervan overtuigd dat onder regie en verantwoordelijkheid van de docent de rol van de technologie in het onderwijsproces de komende jaren verder zal toenemen. We zien daarbij volop kansen en mogelijkheden om met de inzet van technologie het onderwijsproces verder te verbeteren en uitdagender te maken. Er zullen meer mogelijkheden ontstaan om maatwerk te leveren. Binnen PENTA is onze communicatie erop gericht om iedereen tijdig en goed te informeren, zowel intern (personeel) als extern (leerlingen, ouders, andere belanghebbenden). Contact met de ouders vinden we belangrijk. We weten dat de succeskans van leerlingen door actieve betrokkenheid van hun ouders aanzienlijk wordt vergroot.
 
Bijzonderheden
– Locatie Molenwatering
Curieweg 25,
3208 KJ Spijkenisse
Website: www.scala.mw.penta.nl
Onderwijsaanbod: atheneum, gymnasium, havo, leerjaar 2 en 3
Aantal leerlingen: 664
Aantal fte medewerkers: 50
T 0181 617588
F 0181 613816

– Locatie Rietvelden
J.A. Heijwegenlaan 2
3201 KH Spijkenisse
Website: www.scala.rv.penta.nl
Onderwijsaanbod: mavo, havo
Aantal leerlingen: 935
Aantal fte medewerkers: 64
T 0181 617588
F 0181 613816
E scala.rv@penta.nl
E scala.mw@penta.nl

Vacature

Functietitel
Concierge 
Plaatsingsdatum
13-5-2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
Het PENTA college CSG Scala Rietvelden is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde conciërge.
De vacature betreft 1,0 fte met ingang van 1 augustus a.s.
 
Wat ga je doen
De Facilitaire Dienst is belast met het beheer en onderhoud van het schoolgebouw, de beveiliging en de bewaking, bode-, telefoon-, en receptiediensten en de inkoop van goederen. Als conciërge handhaaf je met je collega’s de orde en veiligheid in en om het schoolgebouw, houd je toezicht op de leerlingen, ben je verantwoordelijk voor de organisatie rondom indelen examenruimtes tijdens toetsweken en examens, kluisjesbeheer en sleuteluitgifte en overige voorkomende taken.
 
Wat vragen we
Je hebt minimaal MBO-4 werk- en denkniveau. Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende werkhouding en goede contactuele vaardigheden. Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal en kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. Je vindt het leuk om te gaan met 12-18 jarige leerlingen en je beschikt over een natuurlijk overwicht. Je kunt overweg met computerprogramma’s zoals MS Office 365 en e-mail, bent enigszins technisch onderlegd en toont eigen initiatief. Je bent flexibel en bereid om zo nodig buiten de normale schooltijden te werken (ouderavonden e.d.). Je bent in het bezit van of bereid tot het behalen van een EHBO-diploma en BHV-certificaat. We verwachten betrokkenheid bij de school als christelijke instelling en affiniteit met het voortgezet onderwijs.
 
Wat bieden wij
Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische en informele werkomgeving. Het salaris ligt tussen € 1.811,- en € 2.588,- (schaal 5) bruto per maand (bij een volledig aanstelling) en is afhankelijk van je opleiding en huidige salarisniveau. Dit bedrag is exclusief vakantietoeslag, 13e maand en eindejaarsuitkering. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-VO.
Het PENTA college CSG kent verder een gunstige vakantieregeling, een aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekering en ruime scholingsmogelijkheden. Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling na het eerste jaar.
 
 
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer Bas van Houte van PENTA college CSG Scala, telefoonnummer 0181-616722.
 
 

Eisen

Opleiding
Overige

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
5
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.