Vacature Docent Godsdienst/Levensbeschouwing in Oud Beijerland

Onderwijs

Over CSG Willem van Oranje

Naam school
CSG Willem van Oranje
Contactpersoon
Mevr. C. Hijzelendoorn
Plaats
Oud Beijerland
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
De C.S.G. Willem van Oranje is een school voor voortgezet onderwijs, met een brede regionale functie. Wij bieden mavo, (tweetalig) havo, (tweetalig) atheneum en tweetalig gymnasium. De school is gehuisvest in 2 goed geoutilleerde gebouwen in Oud-Beijerland. Op onze locatie Zoomwijck wordt onderwijs verzorgd voor havo en vwo; op de locatie Poortwijk is de mavo-afdeling gevestigd. De scholengemeenschap telt in totaal ca. 1750 leerlingen en ca. 170 personeelsleden.

Het onderwijs is er op gericht dat iedere leerling, al naar gelang aanleg en mogelijkheden, passend onderwijs geboden wordt. Er is ruim aandacht voor buitenlesactiviteiten en er heerst een plezierig leer- en werkklimaat. Al onze lokalen zijn voorzien van een smartboard.
Bijzonderheden
Vanuit een Bijbelse visie proberen wij vorm te geven aan de begeleiding en motivatie van de leerlingen. Van het personeel wordt verwacht dat men vanuit de eigen levensovertuiging actief kan bijdragen aan de christelijke identiteit van de school. Geboden wordt een afwisselende betrekking in een lerende en dynamische onderwijsomgeving. Voor alle vacatures geldt dat wij een vakgerichte opleiding met lesbevoegdheid vragen of dat u hiervoor studerend bent. Ook kan gesolliciteerd worden naar een

Vacature

Functietitel
Docent Godsdienst/Levensbeschouwing 
Plaatsingsdatum
10-5-2019
Met ingang van
2 september 2019
Referentienummer
Gd (3)
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ca. 0,5
Omschrijving
Wegens vervanging zijn wij zijn op zoek naar een docent Godsdienst/Levensbeschouwing. De lessen worden verzorgd in de onderbouw van mavo/havo/vwo. Het betreft ca. 14 lessen, op 3 dagen. De duur van de vervanging is nog onbekend. 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Onze voorkeur gaat uit naar iemand die (bijna) bevoegd is en/of ervaring heeft in het verzorgen van lessen godsdienst in het VO.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO-VO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Er wordt een selectie gemaakt van kandidaten op basis van de brieven/CV´s. Met deze kandidaten wordt een gesprek gevoerd. Eventueel vindt een tweede gesprek plaats met één of meer kandidaten. Kandidaten die niet worden uitgenodigd, ontvangen na afloop van de procedure bericht.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.