Vacature Docent Natuurkunde in Delft

Onderwijs

Over Stanislascollege

Naam school
Stanislascollege
Contactpersoon
Dhr. Boelhouwer
Plaats
Delft
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Het Stanislascollege is een brede scholengemeenschap met katholieke en interconfessionele locaties in Delft, Pijnacker en Rijswijk met ongeveer 5400 leerlingen en ongeveer 580 medewerkers. Het stanislascollege laat zijn signatuur doorklinken in de ontwikkeling van jonge mensen tot volwassenen met een sterk maatschappelijk en geestelijk bewustzijn.De ambities van de scholengemeenschap en de tradities van de opvoeding tot complete mensen zijn in het onderwijsprogramma en in het accent op buitenlesactiviteiten terug te vinden. 

Het Stanislascollege maakt deel uit van het schoolbestuur Stichting Lucas Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent Natuurkunde 
Plaatsingsdatum
10-5-2019
Met ingang van
1 augustus
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
Het Stanislascollege Westplantsoen is een bruisende school waar traditie en innovatie hand in hand gaan. Iedere dag werken betrokken docenten en leerlingen in een prettige sfeer aan onderwijs op een hoog niveau. De traditioneel katholieke signatuur van de school is vertaald in de ambitie om jonge mensen op te leiden tot volwassenen met een sterk maatschappelijk en geestelijk bewustzijn; buitenschoolse activiteiten spelen daarbij een belangrijke rol. Tegelijkertijd is onze school trots op haar brede en relevante aanbod, de moderne leerlingbegeleiding en haar eigentijdse onderwijs.

Stanislascollege Westplantsoen verzorgt onderwijs voor gymnasium, atheneum en havo en telt ongeveer 1800 leerlingen.

Voor Stanislascollege Westplantsoen in Delft zijn wij met ingang van het nieuwe schooljaar 2019-2020 op zoek naar een docent Natuurkunde voor 0,8 fte.
 
Arbeidsvoorwaarden:
  • Tijdelijk met uitzicht op vast.

Eisen

Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.