Vacature Docent Nederlands 2e graads in Dedemsvaart

Onderwijs

Over Zeven Linden

Naam school
Zeven Linden
Contactpersoon
Afdeling Werving
Plaats
Dedemsvaart
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Speciaal, Vrijeschool, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Zeven Linden is een brede, kleine, openbare school voor voortgezet onderwijs in Dedemsvaart. We hebben een breed onderwijsaanbod. We leiden op voor de diploma’s vmbo basis, vmbo kader, mavo, havo en vwo. Voor een zo brede school zijn we relatief klein en dat heeft zo zijn voordelen. Op onze school kennen we elkaar en zorgen we voor elkaar. We staan bekend om onze prima sfeer en goede onderwijsresultaten. We vinden het belangrijk dat onze leerlingen zich in een veilige en respectvolle sfeer kunnen ontplooien, dat zij hun talenten ontwikkelen en leren keuzes te maken waarvoor zij verantwoordelijkheid nemen.

Zeven Linden maakt deel uit van de Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio (OOZ). OOZ zet koers (www.koersenambities.nl) naar het onderwijs van de toekomst: toponderwijs, waarmee we de leerling van vandaag een basis geven voor de wereld van morgen. Dat is onderwijs waar talent alle ruimte krijgt en waar persoonlijke ontwikkeling en maatwerk de hoofdrol spelen. Zeven Linden geeft daar op eigen wijze invulling aan door leerlingen en medewerkers maatwerk en kansen te bieden en talenten te laten bloeien en groeien.
 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
10-5-2019
Met ingang van
Schooljaar 2019-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ca. 0,8
Omschrijving
Voor het nieuwe cursusjaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde docent Nederlands. Zeven Linden is een groeiende en kleinschalige school met vijf leerwegen van vmbo t/m atheneum. Ons onderwijs wordt gekenmerkt door een persoonlijke leerroute voor elke leerling. Een school waar ook jij alle mogelijkheden krijgt je volop te ontwikkelen samen met een team van betrokken en enthousiaste collega's. Het betreft een vervanging wegens ziekte. Het gaat om ca. fte 0,8.
Wat wij vragen:
- een tweedegraadsbevoegdheid Nederlands of studerend daarvoor;
- je bent ontwikkelingsgericht;
- je staat voor kwaliteit;
- je bent praktisch ingesteld;
- je geeft de leerling nooit op;
- je bent een teamspeler.
Wat wij bieden:
- een goede begeleiding en scholing.

Eisen

Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Marktconform

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Contact: Rolf van Rosmalen | 0523 615 851
Reageren: Uiterlijk maandag 27 mei 2019
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.