Vacature Docent 2e graads Wiskunde 0,7 fte 192006CM in Noord-Brabant

Onderwijs

Over Ons Middelbaar Onderwijs

Naam school
Ons Middelbaar Onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Noord-Brabant
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving

Werken aan uw eigen toekomst en aan de toekomst van onze leerlingen. Dat doen we samen! Ons Middelbaar Onderwijs en haar scholen zien het samen zorgen voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs als belangrijkste taak. Dit als voorbereiding van onze leerlingen op een vervolgopleiding én op een plaats in de maatschappij. Onderwijs dus in het belang van onze leerlingen, ouders en de samenleving van morgen. Ongeacht talenten en sociale achtergronden. OMO is een schoolbestuur van meerdere scholen voor voortgezet onderwijs in Noord-Brabant. Scholen met bijna allemaal een katholieke signatuur, die ieder op hun eigen manier voortgezet onderwijs aanbieden. Ondersteund door een krachtig personeelsbeleid en volop faciliteiten voor innovatieve ontwikkelingen.

Vacature

Functietitel
Docent 2e graads Wiskunde 0,7 fte 192006CM 
Plaatsingsdatum
9-5-2019
Met ingang van
09-05-2019
FTE
0,7
Omschrijving
2College is een brede scholengemeenschap (vmbo, havo, vwo met gymnasium en tweetalig onderwijs) met zes locaties in de regio Tilburg. Het onderwijs aan 3600 leerlingen op 2College is gericht op kennis, vaardigheden én persoonlijkheidsontwikkeling om ook te slagen in de maatschappij. Kernwoorden in onze visie zijn relatie, competentie en autonomie. De organisatie is zo kleinschalig mogelijk ingericht. Aangestuurd door een kleine directie wordt er op elke locatie gewerkt in teams onder leiding van een teamleider. Ter voorbereiding van leerlingen op het vervolgonderwijs wordt nauw samengewerkt met verschillende onderwijsinstituten, instellingen en bedrijven.

Voor onze vestiging 2College Cobbenhagenmavo in Tilburg zijn wij met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste 2e graads bevoegde docent wiskunde. Het betreft een vacature voor 0,7 wtf (18 lessen). Dienstverband is in eerste instantie tot einde schooljaar 2019-2020, met uitzicht op een vaste aanstelling.
De docent waar wij naar op zoek zijn, dient bereid te zijn op alle niveaus les te geven. Klassen worden in overleg met de andere docenten verdeeld.

Reacties (uitsluitend via de OMO-site) graag voor 31 mei 2019.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Ronald Verschuren, vestigingsdirecteur 2College Cobbenhagenlyceum & Cobbenhagenmavo (verschuren.r@2college.nl of via (+31)6 22726269). U kunt uw sollicitatie eveneens richten aan de heer R. Verschuren.
Let op: Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, wordt deze vacature gesloten.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.