Vacature Docent Nederlands 0,4 fte 192004CL in Tilburg

Onderwijs

Over 2College

Naam school
2College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Tilburg
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
2College is een brede scholengemeenschap (vmbo, havo, vwo en tweetalig onderwijs) met vijf locaties in de regio Tilburg. Daarnaast wordt op twee locaties onderwijs verzorgd voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Het onderwijs aan ± 3850 leerlingen op 2College is gericht op kennis, vaardigheden en persoonlijkheidsontwikkeling om ook te slagen in de maatschappij. Kernwoorden in onze visie zijn relatie, competentie en autonomie. De organisatie is zo kleinschalig mogelijk ingericht. Aangestuurd door een kleine directie wordt er op elke locatie gewerkt in teams onder leiding van een teamleider. Ter voorbereiding van leerlingen op het vervolgonderwijs wordt nauw samengewerkt met  verschillende onderwijsinstituten, instellingen en bedrijven.
Bijzonderheden
2College maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 0,4 fte 192004CL 
Plaatsingsdatum
9-5-2019
Met ingang van
09-05-2019
FTE
0,4
Omschrijving
2College is een brede scholengemeenschap (vmbo, havo, vwo met gymnasium en tweetalig onderwijs) met zes locaties in de regio Tilburg. Het onderwijs aan 3600 leerlingen op 2College is gericht op kennis, vaardigheden én persoonlijkheidsontwikkeling om ook te slagen in de maatschappij. Kernwoorden in onze visie zijn relatie, competentie en autonomie. De organisatie is zo kleinschalig mogelijk ingericht. Aangestuurd door een kleine directie wordt er op elke locatie gewerkt in teams onder leiding van een teamleider. Ter voorbereiding van leerlingen op het vervolgonderwijs wordt nauw samengewerkt met verschillende onderwijsinstituten, instellingen en bedrijven.

Voor onze vestiging 2College Cobbenhagen hebben wij vanaf schooljaar 2019 ruimte voor een enthousiaste 2e graads bevoegde docent(e) Nederlands. Het betreft een vacature voor 0,4 wtf, in een tijdelijk dienstverband voor het schooljaar 2019/2020.
De nieuwe docent zal werkzaam zijn voor de onderbouw van het lyceum en de onderbouw van de mavo, waarbij op het lyceum gewerkt wordt met gepersonaliseerd leren, geïnspireerd op het Zweedse concept Kunskapsskolan.

Reacties (uitsluitend via de OMO-site) graag voor 31 mei 2019.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Ronald Verschuren, vestigingsdirecteur 2College Cobbenhagenlyceum & Cobbenhagenmavo (verschuren.r@2college.nl of via (+31)6 22726269). U kunt uw sollicitatie eveneens richten aan de heer R. Verschuren.
Let op: Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, wordt deze vacature gesloten.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.