Vacature Afdelingsleider bovenbouw 1 fte in Rotterdam

Onderwijs

Over Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Naam school
Thorbecke Voortgezet Onderwijs
Contactpersoon
Afd. Werving
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Thorbecke Voortgezet Onderwijs is een openbare scholengemeenschap met vier locaties. In Rotterdam zijn er drie: Thorbecke Prinsenlaan (havo vwo), Thorbecke Merkelbachstraat (mavo), vmbo voor sport & dans (vmbo b/k met en zonder lwoo). De vierde locatie staat in Nieuwerkerk aan den IJssel (mavo en onderbouw havo vwo). In totaal zitten er ongeveer 1850 leerlingen op onze school. Thorbecke VO is een Topsporttalentschool. Dat betekent dat topsporttalenten hun sportcarrière goed kunnen combineren met een goede schoolopleiding. Op de locatie Prinsenlaan kunnen ook topdansers terecht. Naast de lessen krijgen leerlingen op Thorbecke de kans om aandacht te besteden aan andere talenten in de ‘profielen’. Er zijn o.a. profielen met sport en dans. Deze profielen zijn er voor alle leerlingen en elk onderwijsniveau.
 
Bijzonderheden
Meer informatie op de website: www.tvo-rotterdam.nl

Vacature

Functietitel
Afdelingsleider bovenbouw 1 fte 
Plaatsingsdatum
9-5-2019
FTE
1
Omschrijving
Thorbecke VMBO met Sport en Dans is VMBO met de profielen Zorg en Welzijn en Economie en Ondernemen. Daarnaast kunnen leerlingen kiezen voor diverse sportprofielen en dans. De school heeft 350-400 leerlingen en het team bestaat uit 35 dollega’s.
Voor het schooljaar 2019 – 2020 zijn wij op zoek naar een gedreven afdelingsleider VMBO bovenbouw (1fte)
De teamleider is verantwoordelijk voor de onderwijskundige ontwikkelingen en uitvoering van het personeelsbeleid binnen de bovenbouw en geeft leiding aan een team van 20 collega’s. In de dagelijkse praktijk wordt de teamleider ondersteunt door de bovenbouwcoördinator, die zich vooral richt op leerlingen en ouders.
De school is onderdeel van Thorbecke VO. Op de locatie maakt u samen met de afdelingsleider onderbouw en de locatiedirecteur deel uit van de locatieleiding.
Heb jij affiniteit met het VMBO, ervaring in een leidinggevende functie?
Wil jij bouwen aan een team in een professionele cultuur, creatief op zoek naar nieuwe mogelijkheden binnen het vernieuwde VMBO?
Ben je resultaatgericht en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Nadere informatie en solliciteren:
Reageer dan voor 25 mei 2019 met je motivatiebrief en CV via de email! Je kunt je email sturen naar de locatiedirecteur, dhr. R. Schrauwen, rschrauwen@tvo-rotterdam.nl
Mocht je meer informatie willen, dan kun je met hem telefonisch contact opnemen via 010-2890400 of via bovenstaand emailadres.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.