Vacature Applicatiebeheerder in Oudenbosch

Onderwijs

Over Markland College

Naam school
Markland College
Contactpersoon
Mevr. Annemiek Kil
Plaats
Oudenbosch
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, technasium
Beschrijving
Stichting Markland College biedt met ongeveer 235 medewerkers onderwijs aan plm. 2300 leerlingen. De scholen in Oudenbosch en Zevenbergen zijn beide regioscholen met samen een compleet onderwijsaanbod. Binnen de scholen zijn de leerniveaus kleinschalig georganiseerd. Leerlingen voelen zich thuis en waarderen de persoonlijke benadering; tussen docenten en medewerkers is er een collegiale sfeer.
  • Markland College Oudenbosch met een uitdagend vwo, een ondernemende havo, een eigenzinnige mavo en sterk beroepsonderwijs onder één dak. 
  • Markland College Zevenbergen met een uitdagend vwo, een ondernemende havo en een eigenzinnige mavo onder één dak. 
  • De dienst centrale ondersteuning heeft als taak leidinggevenden te adviseren en te ondersteunen, te faciliteren en zaken te coördineren, zodanig dat stichtings- en schooldoelen worden nagestreefd en bereikt.

Markland College Oudenbosch:
Onze speerpunten zijn Kwaliteit, Veiligheid en Verbondenheid.
We zijn een betrouwbare bondgenoot die binnen traditionele structuren kwalitatief goed onderwijs verzorgt en 'Mijn school' willen we zijn voor jongeren, hun ouder(s)/verzorger(s), onze omgeving, de gemeente, bedrijven, instellingen, organisaties en relaties.
Kleinschaligheid staat voorop. We werken in kleinschalige leshuizen en in elk leshuis wordt er één onderwijsvorm aangeboden, is er één vast docententeam en één herkenbare directie.
De schoolloopbaan van de leerling staat centraal en de aansturing van de teams is eenduidig en duidelijk.
Een goede, heldere communicatie vinden we erg belangrijk.

Er is veel te kiezen binnen onze school. Binnen het vwo en havo hebben we de onderwijsstroom Technasium en in het vwo zetten we in op Versterkt Taalonderwijs met onder meer Cambridge Engels en DELF Junior (Diplôme d'études en langue française).
Met name binnen de mavo en beroepsgerichte leerwegen wordt veel aandacht besteed aan leren in de praktijk met stages.

Markland College Zevenbergen:
Onze speerpunten zijn kwalitatief goed onderwijs, een veilige leeromgeving, internationalisering, duurzaamheid en een duurzame school en de school als ontmoetingsplaats. 
We gaan uit van Triple O: onderzoekend, ontwerpend en ondernemend leren.
Op gebied van duurzaamheid zijn we de eerste Eco-school en naast het reguliere onderwijs zijn er programma's die de kwaliteit van het onderwijs kunnen versterken: Technasium (vwo en havo), Technologie & Toepassing en sportklas (mavo), VECON Business School (vwo) en (voor alle richtingen) Art&Design en Versterkt taalonderwijs.
Een goede, heldere communicatie vinden we erg belangrijk.

Uw sollicitatie ontvangen wij graag via Meesterbaan.

Vacature

Functietitel
Applicatiebeheerder 
Plaatsingsdatum
9-5-2019
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,0
Aantal uren
40 klokuren
Omschrijving
Functie-inhoud

Als applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het leerlingenadministratiesysteem Somtoday. Hierbij zorg je ervoor dat het programma optimaal ingezet kan worden voor medewerkers.
Ook verricht je andere applicatie gerelateerde werkzaamheden. Je belangrijkste werkzaamheden zijn:
• Beheren van diverse applicaties met als hoofdtaak het leerlingenadministratiesysteem Somtoday.
• Oplossen van incidenten met betrekking tot Somtoday.
• Bouwen van rapportages in SAP BusinessObjects.
• Gebruikers instrueren ten aanzien van  nieuwe functionaliteiten.
Daarnaast werk je mee aan projecten met betrekking tot integratie of optimalisatie.
 
Je maakt deel uit van het ICT-team en wordt begeleid door de coördinator ICT. Je werkt zelfstandig maar hebt nauw contact met de leerlingenadministratie.
 
 

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Je hebt ervaring met Somtoday of een vergelijkbaar leerlingenvolgsysteem in het voortgezet onderwijs en hebt kennis en ervaring met Office365. Je hebt een opleiding op hbo-niveau en bent in staat een database in te richten en te onderhouden. Je houdt van planmatig werken en stelt deadlines. Je werkt proactief, onderzoekend en oplossingsgericht. Ook werk je nauwkeurig, ben je stressbestendig en kun je snel schakelen. Je bent positief ingesteld, beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en bent in staat helder en open te communiceren. 
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
7, cao-vo
Arbeidsvoorwaarden
De functie is ingedeeld in schaal 7 met een maximaal salaris van € 2.986,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (niveau vanaf 1 juni 2019). Aanstelling en honorering vindt plaats volgens de cao voortgezet onderwijs; inschaling is mede afhankelijk van opleiding, ervaring en het laatst genoten salaris. Er is sprake van een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging.
 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over de functie kun je per e-mail contact opnemen met mevrouw M. Korndörffer (m.korndorffer@markland.nl).
 
Wij verzoeken je te solliciteren via Meesterbaan.
De inzendtermijn sluit op 28 mei 2019.
De eerste ronde sollicitatiegesprekken zal plaatsvinden op woensdag 5 juni 2019 en de tweede ronde op vrijdag 7 juni 2019.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.