Vacature Leerkracht groep 1-2 in Hoofddorp

Onderwijs

Over De Caleidoscoop

Naam school
De Caleidoscoop
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Hoofddorp
Denominatie
Interconfessioneel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Basisschool De Caleidoscoop is een veilige plek waar elk kind de mogelijkheid krijgt om zich optimaal te ontplooien en zijn talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wij hebben de missie om elk kind te laten groeien tot evenwichtige mensen met respect voor elkaar, de natuur, gezondheid en het milieu.
We willen kinderen hun eigen talenten laten ontdekken en ontplooien en leren vol zelfvertrouwen in de maatschappij te staan.

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 1-2 
Plaatsingsdatum
8-5-2019
Met ingang van
19-8-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4 fte
Omschrijving
Wij zoeken: Leraar groep 1-2 - 0,4 fte (i.v.m. verlof vervanging), van 19-8-2019 tot kerstvakantie 2019

Basisschool de Caleidoscoop is een gezellige, moderne en dynamische school in de wijk Pax. Wij bieden een veilige plek waar elk kind de mogelijkheid krijgt om zich optimaal te ontplooien en zijn talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Onze missie is om elk kind te laten groeien tot evenwichtige mensen met respect voor elkaar, de natuur, gezondheid en het milieu. Wij leren ze vol zelfvertrouwen in de maatschappij te staan. Om de talenten van onze leerlingen te ontwikkelen, gebruiken wij de intrinsieke motivatie van het kind. We richten ons onderwijs zo in dat de talenten van leerlingen spelenderwijs en doelgericht de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen tot vaardigheden die zij in hun toekomst nodig hebben. We leren van en met elkaar in een rijke leeromgeving waarbij diverse talenten worden aangeboord. We hechten grote waarde aan de sociaal-emotionele ontwikkelingen van de kinderen. Kunstzinnige vormen en expressie speelt daarin een duidelijke rol. We bieden in samenwerking met de BSO een goede balans tussen kennis, kunst, cultuur en sport. 

Eisen

Functie-eisen
Wij vragen:
  • Je bent bevoegd leerkracht basisonderwijs
  • Je kunt je vinden in de identiteit van de school

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
In overleg
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
  • Een ambitieuze werkomgeving
  • Volop mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-PO
  • Een benoeming in de vervangingspool van onze stichting behoort tot de mogelijkheden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij de persoon die wij zoeken? Dan maken we graag kennis met je. Stuur een mail met je CV en een korte motivatie naar personeel@meerprimair.nl onder vermelding van vacature de Caleidoscoop leerkracht groep 1-2. Bel gerust voor meer informatie naar 023-554 23 51.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.