Vacature groepsleerkracht diverse scholen SCOL in Leiden

Onderwijs

Over Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden PO

Naam school
Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden PO
Contactpersoon
Mevr. Jacqueline van der Plas
Plaats
Leiden
Denominatie
Interconfessioneel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
SCOL (Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden) biedt primair en voortgezet onderwijs aan. Wij staan voor een breed onderwijsaanbod waarin iedere leerling zijn talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Ons onderwijs is van hoge kwaliteit en gestoeld op de christelijke traditie. Onder SCOL vallen negen rooms-katholieke basisscholen en zes protestants-christelijke basisscholen in Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude en het Bonaventuracollege en het Visser ’t Hooft Lyceum. Elke school geeft zelf vorm aan een herkenbare eigen én onderwijskundige identiteit, die wordt vormgegeven door professionals. Goed leren, goed leven en goed samenleven staat bij ons centraal. Hoe we dat doen lees je in onze strategische koers 2018-2022 via https://www.scoleiden.nl/strategischekoers-scol.
 

Vacature

Functietitel
groepsleerkracht diverse scholen SCOL 
Plaatsingsdatum
8-5-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
SCOL is de afkorting van Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden.
SCOL biedt primair en voortgezet onderwijs aan van gymnasium tot en met vmbo. Onder SCOL vallen tien rooms-katholieke basisscholen en zeven protestant-christelijke basisscholen in Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude en het Bonaventuracollege en het Visser ’t Hooft Lyceum. De Stichting telt ruim 9000 leerlingen en bijna 1000 medewerkers.

Met ingang van het schooljaar 2019-2020 verwachten wij op onze scholen voor primair onderwijs meerdere fulltime en parttime vacatures, waaronder in ieder geval op de navolgende scholen;
Het Avontuur, Bernardusschool, De Ley, Joppensz, St. Josephschool, ’t Klankbord,
De Leeuwerik, De Singel, Zijlwijkschool, De Zwaluw
Meer informatie over de vacatures per school zal in de komende weken verschijnen op onze website www.scoleiden.nl.
 
Voor alle vacatures gelden de volgende eisen:
  • een PABO diploma
  • een bevoegdheid bewegingsonderwijs is een pré
  • een bijdrage kunnen leveren aan de professionele cultuur
  • kennis van opbrengstgericht en handelingsgericht werken
Wij verwachten een pedagogische benadering waaruit vooral respect voor kinderen spreekt. Je kunt omgaan met verschillen tussen kinderen en gaat uit van hun leerbehoeftes.
Wij vinden het belangrijk dat jij kinderen kan uitdagen te laten zien wat zij kunnen. Je schept een veilige leeromgeving en biedt de kinderen de gelegenheid om positieve leerervaringen op te doen. Je staat open voor leren van en met je collega’s.
We passen ons onderwijs steeds meer aan het individuele kind aan. Binnen ons onderwijs is er aandacht voor coöperatief leren en opbrengstgericht/handelingsgericht werken. Alle basisscholen van SCOL werken aan een aanbod voor VTTO Engels in samenwerking met Early Bird.
 
Op basis van de strategische koers 'goed leren, leven en samenleven' biedt onze organisatie door middel van een eigen SCOL academie mogelijkheden om aan je eigen ontwikkeling te werken.
 
Wil jij onze nieuwe collega worden, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.
De sollicitatiebrief met CV stuur je via de link op www.meesterbaan.nl. Graag bovenaan de brief aangeven naar welke vacature(s) je belangstelling uitgaat. Graag ook in je brief aangeven wat je specifieke wensen zijn en hoeveel dagen je wilt werken.
Alleen sollicitaties via de aangegeven route worden in behandeling genomen.
 
De procedure:
  • selectie op basis van brief en CV;
  • twee gespreksrondes met de benoemingsadviescommissie
  • navraag referenties
Voor meer informatie kun je per email of telefonisch contact opnemen met de directeur van de school. De gegevens kun je vinden via www.scoleiden.nl.
 
 
 
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.