Vacature Docent BWI in Delft

Onderwijs

Over Stanislascollege

Naam school
Stanislascollege
Contactpersoon
Mevr. Beekink
Plaats
Delft
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Het Stanislascollege is een brede scholengemeenschap met katholieke en interconfessionele locaties in Delft, Pijnacker en Rijswijk met ongeveer 5400 leerlingen en ongeveer 580 medewerkers. Het stanislascollege laat zijn signatuur doorklinken in de ontwikkeling van jonge mensen tot volwassenen met een sterk maatschappelijk en geestelijk bewustzijn.De ambities van de scholengemeenschap en de tradities van de opvoeding tot complete mensen zijn in het onderwijsprogramma en in het accent op buitenlesactiviteiten terug te vinden. 

Het Stanislascollege maakt deel uit van het schoolbestuur Stichting Lucas Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent BWI 
Plaatsingsdatum
7-5-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Omschrijving
Wij zoeken een docent BWI met ingang van het nieuwe schooljaar 2019-2020 voor 0,8-1,0 fte

Het Stanislascollege is een brede scholengemeenschap met katholieke en interconfessionele locaties in Delft, Pijnacker en Rijswijk en maakt onderdeel uit van Stichting Lucas Onderwijs. Het Stanislascollege laat zijn signatuur doorklinken in de ontwikkeling van jonge mensen tot volwassenen met een sterk maatschappelijk en geestelijk bewustzijn. De ambities van de scholengemeenschap en de tradities van de opvoeding tot complete mensen zijn in het eigentijdse onderwijsprogramma en in het accent op buitenlesactiviteiten terug te vinden.

Wij zijn voor onze vmbo locatie in Delft met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar docent BWI (0,8-1,0 fte)

De vmbo locatie Delft verzorgt onderwijs voor de basis, - kader en gemengd/theoretische leerweg en telt ongeveer 400 leerlingen. In ons schoolplan 2016 – 2019 schrijven wij waarom wij ons onderwijs vraag gestuurd en op maat willen aanbieden: “Het Stanislascollege Krakeelpolderweg is een school voor vmbo die vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid van toegevoegde waarde wil zijn voor haar leerlingen zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot zelfbewuste, zelfverantwoordelijke en kansrijke burgers.
Daartoe wordt elke leerling de kans gegeven om ‘ergens goed in te worden’, het hoogst haalbare te bereiken en daar trots op te zijn. Daarbij staat de loopbaan van de leerling en het ontwikkelen van (loopbaan)vaardigheden centraal en wordt gewerkt vanuit het perspectief waarin ‘heel de mens’ zich ontwikkelt”. Het concept dat ons daarbij inspireert is dat van de Kunskapsskolan-scholen in Zweden. Daarin krijgt de leerling de regie over zijn eigen leren. Hij is verantwoordelijk voor zichzelf en voor de mensen met wie hij samenwerkt. De leerling kan keuzes maken en de voortgang van zijn leerproces volgen en (bij)sturen. Hij wordt hierin structureel begeleid door zijn coach.
 
Functievereisten:
  • Ervaren met de doelgroep / sterke affiniteit met vmbo jongeren;
  • Een doelgerichte ondernemende houding en een proactieve en stimulerende uitstraling;
  • Gastvrijheid voor leerlingen als tweede natuur en je kunt positief bijdragen aan de handhaving van orde, rust, veiligheid, een optimaal leef- en leerklimaat;
  • Gewend te werken als team;
  • In staat het onderwijs, de omgeving, bedrijven en vervolgopleidingen met elkaar in verband te brengen;
  • Initiatiefrijk.
 


 
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.