Vacature Leraar Nederlands in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Deltion College
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Plaats
Zwolle
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar Beroepsonderwijs
Beschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 15.000 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.500 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Leraar Nederlands 
Plaatsingsdatum
7-5-2019
Met ingang van
1 september 2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
Binnen het team Motorvoertuigen, Carrosserie en Tweewielertechniek zijn wij per 1 september 2019 (nieuwe schooljaar) op zoek naar een leraar Nederlands voor 0,8-1,0 fte. Je verzorgt lessen Nederlands aan studenten van de opleiding Motorvoertuigen, Carrosserie en Tweewielertechniek. Naast het lesgeven zal je ook worden ingezet als studieloopbaanbegeleider.

Als leraar Nederlands draag jij  jouw professionele kennis en vaardigheden over aan onze studenten. Je zet hen aan tot zelfstandig en samenwerkend leren, waarbij je gebruik maakt van diverse werkvormen. Je vertaalt relevante ontwikkelingen in jouw werkveld naar het opleidingsprogramma en deze komen terug in o.a. het onderwijsmateriaal en in georganiseerde excursies. Daarnaast houd je je bezig met de ontwikkeling van de examens en participeer je in (teambrede) projecten en/of werkgroepen. Daarnaast kun je gestructureerd denken en handelen en heb je (bij voorkeur) ervaring in het lesgeven in het (v)mbo. Je hebt een flexibele instelling en bent in staat om een constructieve bijdrage te leveren aan het team Motorvoertuigen, Carrosserie en Tweewielertechniek en de doelen die met elkaar gesteld zijn.

Eisen

Functie-eisen
Beschik jij over:
- hbo werk- en denkniveau?
- een onderwijsbevoegdheid Nederlands 2e graad?
- ervaring in het coachen en begeleiden van studenten?
- relativerend vermogen?

En ben jij:
- flexibel en creatief?
- een enthousiast begeleider van studenten in het 
  onderwijsleerproces?
- Gericht op samenwerken?
- sociaal en communicatief sterk?
- positief ingesteld?

Dan is deze baan vast iets voor jou!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging. De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.218,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze leuke functie? Solliciteer dan! Vul uiterlijk 10 juni het sollicitatieformulier in, en voeg je motivatiebrief en cv bij. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anne-Hilde Feijth (opleidingsmanager), telefoonnummer: 038-8503212.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.