Vacature Groepsleerkracht in Vogelenzang

Onderwijs

Over Paradijsvogel

Naam school
Paradijsvogel
Contactpersoon
Mevr. A. Pereboom
Plaats
Vogelenzang
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:
  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
7-5-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,3375
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor de onderbouw die elke dag meewerkt aan het versterken van ons onderwijsconcept en het groepsdoorbrekend werken. Ben je een open kijker, sterke denker, teamspeler en doe-het-zelver dan pas je helemaal binnen ons team.

Wie zijn wij?
Ons IKC heeft van de onderwijsinspectie het predicaat “goed” gekregen! De kinderopvang is ook nauw betrokken bij dit proces, gezamenlijk vormen we het integraal kindcentrum inVogelenzang. De onderwijsinspectie zegt over ons: “IKC de Paradijsvogel is een goede school! Het onderwijs is in zijn totaliteit op orde en onderscheidt zich op didactisch handelen, pedagogisch klimaat, zicht op ontwikkeling, samenwerking, kwaliteitscultuur, veiligheid en aanbod.” De inspecteurs waren sterk onder de indruk van de ontwikkeling van het IKC en de essentiële rol die de opvang vervult in de omgang met kinderen en ouders en het aanbod van activiteiten. Bij de Paradijsvogel wordt uitgegaan van de eigenheid van ieder kind en ingespeeld op de behoeftes van het individuele kind, waarbij kinderparticipatie duidelijk aanwezig is. Hierin wordt ook de samenwerking gezocht met externe partijen in het dorp, zoals de sportverenigingen en de zebra-zorgboerderij. “It takes a village to raise a child.” Binnen het IKC hebben we de speerpunten Natuur, Lezen, Muziek en Sport.Nieuwsgierig? Stuur een mail! 

 

Eisen

Functie-eisen
Wat verwachten wij van je?
Als leerkracht op ons IKC leid je kinderen op voor de wereld van morgen. Dit gebeurt door de kinderen een sterke basis mee te geven aan de hand van vier vaardigheden: het worden van een sterke denker, een teamspeler, een open kijker en een doe-het-zelver. Op een coachende manier leer je kinderen, binnen een  rijke speel-/leeromgeving, deze vaardigheden eigen maken. Je bent in bezit van een Pabo diploma, hebt affiniteit met groepsdoorbrekend werken, bent pro-actief, ondernemend en werkt graag samen. 

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
volgens CAO
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.