Vacature docent Arts 0,5 fte, code 201901503 in Noord-Brabant

Onderwijs

Over Ons Middelbaar Onderwijs

Naam school
Ons Middelbaar Onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Noord-Brabant
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving

Werken aan uw eigen toekomst en aan de toekomst van onze leerlingen. Dat doen we samen! Ons Middelbaar Onderwijs en haar scholen zien het samen zorgen voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs als belangrijkste taak. Dit als voorbereiding van onze leerlingen op een vervolgopleiding én op een plaats in de maatschappij. Onderwijs dus in het belang van onze leerlingen, ouders en de samenleving van morgen. Ongeacht talenten en sociale achtergronden. OMO is een schoolbestuur van meerdere scholen voor voortgezet onderwijs in Noord-Brabant. Scholen met bijna allemaal een katholieke signatuur, die ieder op hun eigen manier voortgezet onderwijs aanbieden. Ondersteund door een krachtig personeelsbeleid en volop faciliteiten voor innovatieve ontwikkelingen.

Vacature

Functietitel
docent Arts 0,5 fte, code 201901503 
Plaatsingsdatum
7-5-2019
Met ingang van
07-05-2019
FTE
0,5
Omschrijving
Docent Arts (beeldend), 0,5 fte

Ons team zoekt een flexibele en ontwikkelingsgerichte docent die thuis is in alle facetten van het beeldende vak.

Het Jacob-Roelandslyceum (JRL) is een school voor havo, atheneum en gymnasium in Boxtel waar zo'n 1400 leerlingen hun opleiding volgen. Het JRL is een innovatieve school: alle leerlingen hebben een eigen laptop en het onderwijs wordt steeds meer op maat vormgegeven.

De Cultuurprofilering en het leergebied Arts spelen een grote rol op onze school. Het Jacob-Roelandslyceum is een ontwikkelingsgerichte school met een groot aanbod aan profileringen, zoals Cultuur, Technasium, Engels Plus en sport & Lifestyle die voor al onze leerlingen toegankelijk zijn.
Het JRL is een landelijk erkende cultuurprofielschool die al jaren kunst en cultuur hoog in het vaandel heeft staan. Het leergebied ARTS is op het Jacob-Roelandslyceum een relatief nieuw leergebied, dat de vakken dans, drama, muziek en beeldende kunst combineert tot 1 groot vak, waarin alle disciplines aan bod komen en leerlingen thematisch werken. Momenteel wordt dit leergebied in goede samenwerking en afstemming binnen het team Arts vormgegeven. We zoeken een collega beeldende vakken die hieraan complementair kan zijn vanuit eigen expertise en persoonlijkheid.
Concreet betekent dit dat we een flexibele docent zoeken die thuis is in alle facetten van het beeldende vak (2dimensionale technieken, 3dimensionale technieken en multimedia), en die open staat voor vernieuwing binnen dit leergebied.

Wij bieden:
- een tijdelijke aanstelling die ten delen bestaat uit reguliere en vervangingsuren;
- een goede begeleiding door onze docentencoaches en de sectie;
- mogelijkheden tot ontwikkeling;
- arbeidsvoorwaarden conform de CAO OMO.

Wij vragen:
• een bevoegd docent beeldende vorming;
• opbouwende teamplayer die conceptuele ontwikkelingen kan vertalen naar de lespraktijk;
• een initiatiefrijke collega die zich inzet voor zowel team als sectie;
• een ICT-vaardige collega;
• een leerling- en ontwikkelingsgerichte docent en mentor.

Het Jacob-Roelandslyceum maakt onderdeel uit van de OMO Scholengroep Boxtel en ressorteert onder de Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

U kunt uw sollicitatiebrief richten aan mevrouw drs. M.E.A. Bittner-Orsel ME, directeur onderwijs. Mocht u nog nadere informatie wensen over de sollicitatieprocedure, kunt u contact opnemen met mevrouw M. van der Lee via mailadres m.lee@jrl.nl.
U kunt solliciteren op deze vacature door uw sollicitatie en CV te uploaden via https://vacatures.omo.nl/. Uitsluitend dan wordt uw sollicitatie in behandeling genomen.
De sluitingsdatum is 26 mei 2019.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.