Vacature Docent Nederlands 2e graads in Katwijk

Onderwijs

Over Pieter Groen

Naam school
Pieter Groen
Contactpersoon
Mevr. CPM Quist
Plaats
Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
Pieter Groen (mavo, havo, vwo, tweetaligonderwijs, Pieter Groen Academy/wetenschap musicalklas en sportklas)
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. De school telt ruim 1300 leerlingen en is groeiende vanwege goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. Pieter Groen is een school voor ondernemend leren, met als extra's Pieter Groen Academy (wetenschap), musical klas en sportklas. Daarnaast bieden wij tweetalig onderwijs (tto) op alle niveaus. Wij staan voor  een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.

Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
7-5-2019
Met ingang van
01-08-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0
Aantal uren
20-25
Omschrijving
Wil jij met onze leerlingen een debat voeren? Ze leren de beste pitch van de 21ste eeuw te geven? Maar ook samen op ’t kofschip ‘varen’? En wil je daarnaast ook jezelf als docent blijven ontwikkelen? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij ons. Wij zijn een gezellige, actieve school met tweetalig onderwijs (tto) voor mavo, havo en vwo. Kom jij ons team versterken?

Jouw uitdaging
Je geeft les aan onderbouw en/of bovenbouw, met name in de mavo-afdeling. Je maakt leerlingen enthousiast voor je vak en weet ze op inspirerende wijze naar goede resultaten te brengen.

Jouw team
Je bent lid van het mavoteam en de sectie Nederlands welke uit 10 docenten bestaat. Naast het werken met de methode, zijn de sectie en het team in beweging met het  ontwikkelen van activerende en uitdagende didactiek.
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Jij bent
In het bezit van een tweedegraads bevoegdheid Nederlands. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je gaat nieuwe onderwijsmethoden niet uit de weg. Je wilt werken aan je eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als didactisch. Je gaat uitdagingen, zoals jezelf ontwikkelen als mentor, aan.


 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Verder bieden wij je ook:
  • Een welkomstpremie van € 6000 bruto als je in het bezit bent van een 2e graads bevoegdheid en van € 10.000 bruto als je in het bezit bent van een 1e graads bevoegdheid. Die premie wordt bij gebleken geschiktheid aan het einde van het schooljaar 2019-2020 uitbetaald. De premie wordt op basis van evenredigheid berekend, waarbij het aantal lesuren per 1 augustus 2019 maatgevend is.
  • salaris conform cao VO in schaal LB
  • eindejaarsuitkering van 7,4%
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars en een vergoeding van de kosten voor fitness.
Dienstverband                     
Het dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband. Naar het zich laat aanzien zullen er in het komende schooljaar meer lessen kunnen worden gegeven. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reageer uiterlijk 26 mei 2019 via Meesterbaan.nl.  

Meer informatie?
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met:
Anika Remerij, adjunct-directeur. Per mail bereikbaar op a.remerij@andreascollege.nl
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Christien Quist, personeelszaken. E-mail: c.quist@andreascollege.nl
 
Stuur alstublieft jouw sollicitatie niet naar het persoonlijk e-mailadres van mevrouw Quist. Alleen online sollicitaties via Meesterbaan.nl worden meegenomen in de procedure.
De brievenselectie vindt plaats op 27 mei 2019 en de sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 10 juni 2019.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.