Vacature Gymdocent – regio Utrecht in Baarn

Onderwijs

Over NBSS

Naam school
NBSS
Contactpersoon
Dhr. van Dinther
Plaats
Baarn
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Primair onderwijs
De overheid streeft naar verhoging van het onderwijsniveau op basisscholen. We zien steeds meer digitale leermiddelen en aangepaste programma’s voor zowel talenten als voor de achterblijvers in de klas. Allemaal heel belangrijk voor de leercurve van kinderen en het stimuleren van onze kenniseconomie. Maar wat als onze kinderen straks maximaal zijn uitgedaagd in kennisontwikkeling, maar qua fysieke ontwikkeling onvoldoende mogelijkheden hebben kunnen benutten? Het is wetenschappelijk onderzocht: voor een leven lang actief is een goede basis aan ontwikkelde fysieke vaardigheden essentieel.

Altijd goede gymlessen
Sportdocent biedt voor deze trends en ontwikkelingen een Gymdocenten Invalpoule. Deze zorgt voor kwaliteit en continuïteit in het aanbod van gymlessen in het primair onderwijs. Bijvoorbeeld wanneer:
  • er geen vakdocent bewegingsonderwijs is aangesteld
  • er wel een gymdocent is, maar deze is (langdurig) ziek, met zwangerschapsverlof of op werkweek
  • de vervangende vakdocent niet beschikbaar is op de dagen dat de school hem/haar nodig heeft

Competenties
Alle gymdocenten uit de invalpoule van Sportdocent hebben een afgeronde opleiding tot docent Lichamelijke Opvoeding (zijn eerstegraads lesbevoegd) en worden zowel intern als extern verder bijgeschoold. Ze zijn daarnaast in het bezit van een recente VOG code 84.

Vacature

Functietitel
Gymdocent – regio Utrecht 
Plaatsingsdatum
2-5-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving
Wil jij kinderen tijdens de gymles motorisch naar een hoger niveau tillen en is het je passie om uitdagende en vernieuwende gymlessen te geven? Dan is Sportdocent op zoek naar jou! Sportdocent biedt jou dé start van je carrière! Bij Sportdocent krijg je de kans om komend schooljaar meteen als gymdocent aan de slag te gaan in het onderwijs. Bij Sportdocent kan jij les geven in het primair, voortgezet of speciaal onderwijs. De focusgebieden van Sportdocent zijn Utrecht, Amsterdam en Amersfoort maar we geven ook les bij jou in de buurt!

WAT IS SPORTDOCENT?
Sportdocent onderdeel van Nationaal Bureau Sport Stimulering (NBSS). NBSS zet zich in om sport in Nederland te stimuleren. Dit doet zij door het uitvoeren van het sportbeleid van gemeenten maar met het initiatief Sportivun organiseert het sportactiviteiten voor kinderen zoals sportkampen, sportdagen en kinderfeestjes.

WAT ZIJN JE TAKEN ALS GYMDOCENT?
Als gymdocent ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en verzorgen van gedifferentieerde gymlessen. Tijdens dat jaar baseer je jouw lessen op de jaarplanning van het basisdocument voor bewegingsonderwijs. Tevens zorg jij voor de overdracht met collega’s en maakt de leerling beoordelingen voor de rapporten.

Eisen

Functie-eisen
WELKE GYMDOCENTEN ZOEKEN WIJ?
De voorwaarde om te reageren op deze vacature is dat je in het bezit bent van een afgeronde opleiding (ALO) tot gymdocent met eerstegraads lesbevoegdheid en wij vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aan.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
WAT BIEDT SPORTDOCENT?
Bij sportdocent doe jij niet alleen werkervaring op, maar krijg je ook de mogelijkheid om te ontdekken waar je de meeste affiniteit mee hebt. Doordat je op verschillende scholen lesgeeft, bouw je een groot netwerk op.
Ervaren gymdocent voorzien jou gedurende het schooljaar van tips en tricks welke jij kunt gebruiken in de praktijk. Ook biedt Sportdocent door het jaar heen leuke workshops en scholingen aan om jezelf verder te ontwikkelen.

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 20,25 uur per week op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, ingaande op 5 mei 2019 tot en met 17 juli 2019.

Ook is de mogelijkheid om niet alleen als gymdocent gymlessen te verzorgen maar ook breder inzetbaar te zijn binnen NBSS. Zo is de mogelijk om in de schoolvakanties sportkampen te coördineren of sportdagen te organiseren.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Woon jij in de buurt van Utrecht en wil jij aan de slag als gymdocent? Uploadt dan snel je C.V. en motivatiebrief via www.sportdocent.nu/vacatures/vacature-gymdocent-regio-utrecht-restant-2018-2019/
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.