Vacature Pedagogisch Medewerker op basis van 0 uren in Rotterdam

Onderwijs

Over Kinderopvang Plus Dikkertje Dap

Naam school
Kinderopvang Plus Dikkertje Dap
Contactpersoon
Mevr. Slobbe
Plaats
Rotterdam
Sector
Kinderopvang
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Pedagogisch Medewerker op basis van 0 uren 
Plaatsingsdatum
1-5-2019
Soort vacature
Parttime
FTE
In overleg
Omschrijving
De Van Veldhuizen Stichting bestaat uit: Kinderopvang Dikkertje Dap (Kinderopvang Plus op vijf locaties in Rotterdam ) en Opvoedondersteuning Twinkeltje (opvoedondersteuning). De opvang van kinderen gebeurt op basis van een zogenaamde ‘plus’. Dit houdt in dat er veelal kinderen worden opgevangen waarbij speciale zorg moet worden geboden. Hierbij kan gedacht worden aan kinderen die opgroeien in een gezin waar het niet zo goed loopt (financiële problemen, verslavingsproblematiek, relatieproblemen enz.), kinderen waarbij een achterstand bestaat in ontwikkeling (zowel sociaal als emotioneel als cognitief), kinderen waarbij het vermoeden bestaat dat er een bepaalde stoornis aanwezig is en/of andere problematiek.

Onze missie
De Van Veldhuizen Stichting wil dat kinderen, binnen gezinnen waarbij de draagkracht en draaglast niet in balans zijn, zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dit doen we als expertisecentrum via een totaalaanpak met producten als gezinsbegeleiding, opvoedondersteuning en hoogwaardige kinderopvang Plus.

Profiel Pedagogisch Medewerker
Wij zijn op zoek naar collega’s met een voor de functie relevante, afgeronde opleiding op HBO niveau (bijvoorbeeld SPH, Pedagogiek). Je kunt aantonen dat je voldoet aan de taaleis (minimaal 2F voor de domeinen ‘spreken’, ‘leesvaardigheid’, ‘schrijfvaardigheid’ en ‘taalverzorging’ en minimaal 3F voor de domeinen ‘gesprekken voeren’ en ‘luisteren’). Een pre is het in bezit hebben van een certificaat VVE. De pedagogisch medewerker moet het als een uitdaging zien te werken in een verticale plusgroep. Binnen de Van Veldhuizen Stichting werken we met de door ons ontwikkelde methode “Plus in het kwadraat”, een methodische aanpak waarin bestaande programma’s zijn toegespitst op onze doelgroep kinderen. Als pedagogisch medewerker heb je een signalerende rol en ben je in staat goed te communiceren en overleggen met ouders, je collega’s, de gezinsadviseur en de pedagogisch adviseur.
Je bent een flexibele, initiatiefrijke, zelfstandige, betrokken en gedreven persoon die, samen met ons, een bijdrage wil leveren aan de brede ontwikkeling en opvoeding van de kinderen op de plusopvang. Je hebt een duidelijke visie op professionele opvang aan (jonge) kinderen en je gaat graag de uitdaging aan om het verschil te maken voor die kinderen die net wat meer zorg nodig hebben.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, vul dan het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met José Slobbe, zij is op maandag, dinsdag en donderdag te bereiken op telefoonnummer 010-4115043
 

Eisen

Functie-eisen
HBO opleiding gewenst. Je bent een flexibele, initiatiefrijke, zelfstandige, betrokken en gedreven persoon die, samen met ons, een bijdrage wil leveren aan de brede ontwikkeling en opvoeding van de kinderen op de plusopvang. Je hebt een duidelijke visie op professionele opvang aan (jonge) kinderen en je gaat graag de uitdaging aan om het verschil te maken voor die kinderen die net wat meer zorg nodig hebben.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden
De functie van pedagogisch medewerker is gewaardeerd in schaal 6 en 7 van de CAO Kinderopvang met een salaris van minimaal 1.882 euro bruto per maand en maximaal 2.842 euro bruto per maand. Verder kent de stichting een goed opleidingsbeleid en wordt er veel aan deskundigheidsbevordering gedaan. Uren zijn in overleg.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie, vul dan het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met José Slobbe, zij is op maandag, dinsdag en donderdag te bereiken op telefoonnummer 010-4115043
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.