Vacature Groepsleerkracht gr. 5-7 in Spijkenisse

Onderwijs

Over Maasoever

Naam school
Maasoever
Contactpersoon
Mevr. M.G.M. Sponselee
Plaats
Spijkenisse
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Rotterdamse Stichting voor Katholiek Onderwijs is een vereniging die al 145 jaar scholen voor Katholiek Onderwijs in Rotterdam en de buitengemeenten bestuurt en beheert. Onder het bestuur van de stichting ressorteren 66 scholen voor primair onderwijs, waar bijna 20.000 kinderen en 1900 personeelsleden een groot deel van hun dagen doorbrengen. De RVKO is een stichting die gekenmerkt wordt door openheid. De drempels zijn laag. Het geheel van 66 scholen biedt voldoende mogelijkheid om desgewenst van school te veranderen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ons streven is: de juiste leerkracht op de juiste plaats. Personeelsleden met ambities krijgen alle kansen en mogelijkheden. Er is een groot budget voor bij- en nascholing. De RVKO voert een specifiek beoordelingsbeleid voor nieuwe leerkrachten, dat optimale kansen biedt op een vaste aanstelling.
Bijzonderheden
De RVKO is een professionele organisatie die 66  scholen voor primair onderwijs bestuurt in Rotterdam en omliggende gemeenten.
 
Vanuit onze katholieke inspiratie bieden we elke leerling de kans om uit te groeien tot ‘levenskunstenaar’, een mens die in staat is ten volle te leven, met en voor anderen en die om kan gaan met voorspoed en tegenslag.
 
Onze scholen hebben in het primaire proces veel ruimte voor eigen beleid. Tegelijkertijd kenmerkt de RVKO zich steeds meer door een intensieve kwaliteitszorg in de scholen en in de ondersteunende diensten.
 
We zijn een organisatie waarin mensen binnen een helder kader hun verantwoordelijkheid nemen, waar er ruimte is voor individuele en gezamenlijke ontwikkeling, waar op respectvolle wijze wordt samengewerkt en waarin onze waarden worden uitgedragen en nageleefd.
 
We leveren een betekenisvolle bijdrage aan een betere wereld, waarin mensen hun kwaliteiten en talenten ontwikkelen met zorg voor en in verbinding met de medemens.
 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht gr. 5-7 
Plaatsingsdatum
30-4-2019
Met ingang van
1-8-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.5750
Omschrijving
Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een groepsleerkracht voor gr. 5-7.

Over de Maasoever:

We zijn een bijzondere school die openstaat voor iedereen.  We zien dan ook graag dat u deze zin zowel  in de letterlijke  als figuurlijke betekenis opvat. Onze school is een katholieke school die wij zien als een ontmoetingsplaats, waar kinderen naast zich veilig voelen ook leren respect te hebben voor elkaar en in contact kunnen komen met andere kinderen en culturen. Hierbij  vinden wij het belangrijk dat kinderen leren wat waardevol is en waar zij zich ook voor in kunnen zetten. Het is een plaats waar kinderen niet alleen leren, maar zich juist ook persoonlijk kunnen ontwikkelen  tot een mens met een houding van zelf-vertrouwen, zelfkennis en positief gedrag.

Ieder kind beschikt over talenten. Ons team wil  graag samen met de ouders,  mee helpen om deze talenten verder te ontwikkelen.  Naast het verwerven van de noodzakelijke basisvaardigheden,  zoals lezen, taal, rekenen hechten we ook veel belang aan het ontwikkelen van de sociale, culturele,  lichamelijke en crea-tieve  vaardigheden.

Op deze wijze kan ieder kind uitgroeien tot een echte levenskunstenaar.

Voor meer informatie over de school, klik op: https://www.maasoever.nl/

 

Eisen

Functie-eisen
Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij: 
·          in het bezit is van een PABO diploma;
·          de missie en visie van de RVKO onderschrijft en uitdraagt;
·          op eigentijdse wijze invulling geeft aan de katholieke identiteit en visie van de school onderschrijft en uitdraagt;
·          in nauwe samenwerking met je collega’s en de directie zorgt voor een optimale onderwijskwaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
·          een inspirerende leer- en werkomgeving;
·          een professioneel en innovatief werkklimaat;
·          salariëring conform de CAO-PO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 
Hans Nöllen, directeur (hans.nollen@rvko.nl) of Jacinta Hoogendoorn (jacinta.koning@rvko.nl of bel 0181-635180
 
Uw sollicitatiebrief met curriculum vitae kunt u per e-mail sturen o.v.v. sollicitatie 'groepsleerkracht gr. 5-7' aan de directie op bovenstaand e-mailadres.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.