Vacature Docent Informatica 1e graads in Haarlem

Onderwijs

Over Lyceum Sancta Maria

Naam school
Lyceum Sancta Maria
Contactpersoon
Mevr. R. Box
Plaats
Haarlem
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Beschrijving

Sancta Maria is opgericht in 1931 als gymnasiumonderwijs. Sinds de oprichting in 1931 is er veel veranderd. Het huidige gebouw is uitgebreid en vernieuwd, het aantal leerlingen is toegenomen en de lessen en ruimtes zijn aangepast aan de eisen en wensen van deze tijd. Leerlingen krijgen les op havo-, atheneum- of gymnasiumniveau. Sancta Maria is een katholieke school waar ouders en leerlingen zich welkom voelen, ongeacht hun levensvisie of geloofsovertuiging. Op onze UNESCO-school werken 150 medewerkers. Samen dragen wij zorg voor meer dan 1.400 leerlingen uit Haarlem en omgeving.

 

Sancta werkt aan uitdagend en goed onderwijs, met oog voor veiligheid, persoonlijke aandacht en openheid. Een goede sfeer is daarbij belangrijk. Juist op dit vlak weet Sancta zich in positieve zin van andere scholen te onderscheiden. Sfeer is een belangrijke reden waarom leerlingen, ouders en personeel voor Sancta kiezen. Docenten geven blijk van grote betrokkenheid bij leerlingen, ouders en collega's. De examenresultaten havo en vwo zitten op of boven het landelijk gemiddelde.
 

Vacature

Functietitel
Docent Informatica 1e graads 
Plaatsingsdatum
25-4-2019
Met ingang van
01-08-2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,80 - 1,00
Aantal uren
20 25 lesuren
Omschrijving
Lyceum Sancta Maria staat als UNESCO-school voor een actieve deelname aan de wereld van vandaag én van morgen. Onze leerlingen gaan van school met meer dan een diploma: resultaten zijn in eerste instantie mooie cijfers, maar net zo belangrijk zijn gedragingen en vaardigheden die leerlingen ontwikkelen om succesvol te zijn bij een vervolgopleiding, in een beroep en in de samenleving. Bovendien heeft elke leerling recht op goed onderwijs dat motiveert en uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen. Daarom zetten wij hoog in op het ontwikkelen van talent, zelfstandigheid en creativiteit. Deze uitgangspunten zijn verwoord in ons onderwijsconcept.
Medewerkers en leerlingen hebben oog voor elkaar en gaan respectvol met elkaar om. Wij werken echt samen aan een lerende en dynamische organisatie.
Wij verwachten van nieuwe collega’s dat ook zij actief deelnemen aan deze ontwikkeling en open staan voor leren en de daarbij horende kwaliteit.
 
Kan je uitleggen wat een blockchain voor een bitcoin betekent? Lukt het jou de juiste algoritme te vinden om de hele klas op weg te helpen in de digitale wereld? Sta je te popelen om jouw kennis van nieuwste softwareontwikkelingen op de nieuwste generatie over te brengen?
Voor het vak informatica zij wij op zoek naar iemand die zich binnen het vak volledig thuis voelt.
Je hebt daarbij een brede algemene kennis van het vakgebied en bent bereid om te pionieren. Door een innovatieve bijdrage te leveren aan het curriculum ontwikkel je het vak, dat veel gekozen wordt, toegespitst op de toekomst van morgen. We zijn op zoek naar iemand met verfrissende ideeën, passend bij een versterkt betàprofiel en ziet wat de mogelijkheden zijn met vakoverstijgend werken? Sancta Maria is op zoek naar een enthousiaste docent Informatica die kan inspireren, motiveren en coachen; boeiend, eigentijds en toekomstgericht is.
 
Ben jij op zoek naar een ambitieuze leeromgeving waar je ruimte krijgt om (verder) te leren en werk je graag mee aan deze ambities?
Voor het nieuwe schooljaar 2019-2020 zijn wij op zoek naar een 1e graads docent Informatica voor 0,80 – 1,00 fte. Ervaring is een pré maar geen vereiste. Informatica studenten zijn meer dan welkom, afspraken over studieloopbaan zijn mogelijk.
Jouw CV en motivatie kun je tot en met 25 mei 2019 sturen via MeesterBaan.

 
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.