Vacature LERAAR!☺ Shape the Future! in Amsterdam

Onderwijs

Over Mgr. Bekkersschool

Naam school
Mgr. Bekkersschool
Contactpersoon
Mevr. Verkerk
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Scholen en ouders: partners in opvoeding
De Mgr. Bekkersschool in de wijk Nieuwendam is een brede school. Dit houdt in dat de school met een voorschool en welzijnsvoorzieningen (waaronder oudercursussen, logopedie, schoolmaatschappelijk werk en motorisch remedial teaching) onder één dak is samengebracht. 

Lees- en taalmethodes
De Mgr. Bekkersschool is in een nieuw, modern gebouw gevestigd én is een klassieke school in de gunstige betekenis van het woord. Het pedagogisch klimaat kenmerkt zich door rust, reinheid en regelmaat, terwijl de school ook nieuwsgierig is naar nieuwe ontwikkelingen. De school gebruikt dan ook diverse innovatieve methodes bij lezen en taal. Hierdoor schiet het niveau van leerlingen omhoog en kunnen kinderen die al op niveau zijn, dat niveau goed vasthouden.
 
Soepel naar voortgezet onderwijs
De school bevordert een soepele overgang naar het voortgezet onderwijs met een specifieke werkwijze. Kortweg komt deze erop neer dat leerkrachten van groep 8 er niet alleen voor staan. Ook leerkrachten die kinderen vanaf groep 6 hebben lesgegeven, intern begeleiders en directieleden beslissen mee over de schoolkeuze van een leerling. Daarbij heeft de leerkracht van groep 8 een doorslaggevende stem. Dit werkt en levert succes op.

Vacature

Functietitel
LERAAR!☺ Shape the Future! 
Plaatsingsdatum
24-4-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 - 1,0
Omschrijving
Met een kop koffie in je hand begroet jij 's ochtends de kinderen van jouw klas. Deze kinderen uit Amsterdam-Noord ga jij vandaag weer een stapje verder helpen richting hun toekomst en daarmee eigenlijk ook de toekomst van jouzelf en anderen.
 
Oké, soms is het lastig iedereen de aandacht te geven die ze verdienen, maar daar heb jij zo je trucjes voor: jij weet wel wat ze bij de les kan houden. En bovendien zijn die kinderen zoveel meer dan alleen hun resultaten.
Dat nieuwe idee dat je hebt over tafels oefenen ga je straks eens mooi uitproberen met jouw klas. Daarna ga je het bespreken met je collega's. Misschien hebben zij nog een andere goede ideeën.
 
Het zijn pittige, volle dagen met ook het nodige papierwerk, maar gelukkig doe je het samen met je team. Andere leraren uiteraard, maar ook IB-ers, assistenten, beeldende vorming-, muziek- en bewegings-docenten en de ouders van kinderen die het leuk vinden mee te werken op deze school. Ook het feit dat iedereen elkaar kent op deze school met nog geen 250 leerlingen is gewoon heel comfortabel.

Er is vacatureruimte beschikbaar in de onder- midden en bovenbouw. 

Eisen

Functie-eisen
* Afgeronde PABO-opleiding

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Nieuwsgierig? We nodigen je graag uit om bovenstaande in het echt te komen bekijken. Hoe?
* Meld je aan voor een rondleiding bij Riemke op telefoonnummer
* Kom eens praten met een collega om er nog meer feeling bij te krijgen.
* Of solliciteer direct

 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.