Vacature Docent levensbeschouwing in Gouda

Onderwijs

Over Carmelcollege Gouda

Naam school
Carmelcollege Gouda
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Gouda
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over Carmelcollege Gouda vind je op: www.carmelcollegegouda.nl.

Carmelcollege Gouda is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent levensbeschouwing 
Plaatsingsdatum
24-4-2019
Met ingang van
01-08-2019
Referentienummer
3358
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,95 - 0,98
Omschrijving
Ben jij docent levensbeschouwing en toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je werken op een VO-school met ambitie, prima sfeer en ruimte om jezelf te ontwikkelen? Dan is Antoniuscollege Gouda op zoek naar jou!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft les aan havo- en vwo-leerlingen van een groeiende school en je werkt samen met bevlogen collega's. Je maakt deel uit van een jaarlaagteam. Zo bouw je mee aan leerlingbegeleiding, het onderwijs en de kwaliteitsverbetering van de opleiding en de jaarlaag waarin je lesgeeft. Persoonlijk onderwijs nemen we daarbij als uitgangspunt.

Jouw profiel
Je bent in het bezit van een relevante bevoegdheid of je bent in de afrondende fase van je opleiding. Daarnaast ben je trots op je vak en je zet je in om het lesmateriaal te optimaliseren. Je bent in staat onderwijskundige ontwikkelingen te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Flexibiliteit en vermogen tot differentiëren binnen het leerproces zijn voor jou vanzelfsprekend!

Je wilt investeren in kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Jouw klassenmanagement en pedagogisch handelen is verantwoord en je werkt vanuit een didactisch perspectief (volledig leerproces) waarbij de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van de leerling wordt gestimuleerd en waar sturing wordt geboden naar behoefte. Je erkent de waarde van gepersonaliseerd onderwijs en de kracht van differentiëren in de les.

Wij zoeken docenten die initiatief en verantwoording nemen en verantwoordelijkheid kunnen en willen afleggen over hun handelen. Je beseft het belang van je rol en je voorbeeldfunctie en handelt passend bij onze normen en waarden.

Past Antoniuscollege Gouda bij jou?
Locatie Antoniuscollege Gouda is een school voor gymnasium/vwo/havo. Binnen deze opleidingen bieden wij, naast het reguliere aanbod, de leerroutes TTO, Breed en Technasium. Voor hoogbegaafde leerlingen hanteren wij de uitgangspunten van de BPS (begaafdheidsprofielscholen).

Wij bieden Totaal Onderwijs, dat wil zeggen: wij bereiden onze leerlingen voor op vragen die de toekomst aan hen stelt. Daarom staan op het Antonius naast slagen met hoge cijfers, sociale vaardigheden centraal. We willen een brug slaan tussen onderwijs 'oude stijl' en de 'real world'. Kennen én kunnen staan centraal. De kernwaarden van waaruit wij werken, resultaatgericht, kracht, grensverleggend en jezelf zijn, maken dit mogelijk. Op het Antoniuscollege kun je jezelf zijn, maar wel verbonden aan onze ambities. Dat geldt voor leerlingen, docenten en schoolleiding. Docenten op het Antonius kunnen goed samenwerken in hun team en in de sectie. Dat betekent oog hebben voor elkaar, prioriteiten stellen, afspraken nakomen, elkaar aanspreken en willen leren van elkaar.

Ons aanbod
Het betreft een parttime functie van 0,96 fte, tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. Bij deze uitdagende baan hoort een passende beloning. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO, schaal LB maximaal 4.186 euro bruto per maand bij een volledig dienstverband (LC is bespreekbaar).
We bieden ook diverse scholings- en doorgroeimogelijkheden. Je krijgt een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering, laptop, korting op verzekeringen en fiscale voordelen op bedrijfsfitness en de aanschaf van een fiets. Als nieuwe docent participeer je in een kennismakings- en begeleidingstraject dat wordt verzorgd door eigen coaches (een BOS = Begeleider Op School).

Antoniuscollege Gouda maakt als onderdeel van Carmelcollege Gouda deel uit van de Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Heb je nog vragen over deze vacature? Ank Brent, rector, vertelt je er graag over. Zij is te bereiken via ons algemene nummer 0182 - 513 822.

Tijdens de meivakantie (van 19 april tot en met 5 mei 2019) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Vanaf 6 mei 2019 zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie.

Wil jij deel uitmaken van ons team? Solliciteer!
Ben je enthousiast geworden en wil je graag ons team komen versterken? Solliciteer dan direct. Het geven van een proefles maakt deel uit van de procedure.

Sluitingsdatum en procedure
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. (Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Zie functieprofiel
Arbeidsvoorwaarden
Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering, laptop, korting op verzekeringen en fiscale voordelen op bedrijfsfitness en de aanschaf van een fiets. Als nieuwe docent participeer je in een kennismakings- en begeleidingstraject dat wordt verzorgd door eigen coaches (een BOS = Begeleider Op School).
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.