Vacature Extra bevoegdheid behalen? Lees verder! in Diemen

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Amsterdam

Naam school
Randstad Onderwijs Amsterdam
Contactpersoon
Dhr. Edwin Vermeeren
Plaats
Diemen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Extra bevoegdheid behalen? Lees verder! 
Plaatsingsdatum
23-4-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.6
Aantal uren
24
Omschrijving
Heb jij al een tweedegraads of pabo bevoegdheid, maar zou jij je de komende jaren willen inzetten voor het vak wiskunde op de middelbare school of MBO? En wil jij naast het geven van dit vak ook graag een tweedegraads bevoegdheid voor wiskunde willen halen? Dat kan met de Randstad Vakschool!
Om werk en leren te combineren verzorgen wij gedurende de opleiding een werkplek. Wij vragen hiervoor een beschikbaarheid van 0,6 fte, zodat je tijd hebt voor je studie. De studiebelasting is 10 tot 12 uur per week. Mocht je de voorkeur hebben om meer te werken, is dit uiteraard wel bespreekbaar. Wij denken graag met je mee!
 
Voordelen Randstad Vakschool
  • de opleiding wordt (op een eigen bijdrage na) betaald door Randstad
  • wij garanderen een werkplek bij een school uit ons uitgebreide netwerk
  • goed salaris gedurende je opleiding
  • baan met toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden
  • persoonlijke begeleiding via Randstad Vakschool, want jouw ontwikkeling staat centraal
Wat kun je verwachten?
Wanneer je interesse hebt in deze vacature, heb je eerst een gesprek met een intercedent van Randstad. Dit doen we, om samen te bepalen of je past bij de Randstad Vakschool. Vervolgens doorloop je een assessment.
Wanneer ook hierna alle partijen positief zijn, kan je aangemeld worden voor de vakschool! * De studiebelasting bedraagt 10-12 uur per week, mocht je veel vrijstellingen kunnen krijgen op basis van eerdere ervaringen zal de studiebelasting afnemen.
 
Wat kun je dan van Randstad verwachten? Naast dat je via ons wordt uitbetaald op basis van de onderwijs cao, hebben wij ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je een reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering. Ook kun via Randstad gratis allerlei verschillende (online) trainingen volgen.
Heb je nog vragen over deze vacature of wil je graag onderzoeken of de Randstad Vakschool bij jou past? Via onderstaande contactgegevens kun je direct contact met ons opnemen. Als je wilt solliciteren, doe dit dan direct via de solliciteerbutton hieronder!
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding of Pabo
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.