Vacature Onderwijsassistent in Oegstgeest

Onderwijs

Over Rijnlands Lyceum Oegstgeest

Naam school
Rijnlands Lyceum Oegstgeest
Contactpersoon
Mevr. Willeke Snijder
Plaats
Oegstgeest
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest is een bijzonder neutrale school met ca. 1400 leerlingen verdeeld over een internationale afdeling (Internationaal Baccalaureaat) en een Nederlandse afdeling: havo, vwo, gymnasium en tweetalig onderwijs (vwo en gymnasium). Een internationale sfeer kenmerkt het schoolleven. Veel aandacht gaat uit naar optimale ontplooiing van leerlingen. Hiervoor bieden wij uitdagende programma’s met een scala aan internationale, culturele, wetenschappelijke en sportieve activiteiten.
Bijzonderheden
Wij zoeken
Wij zoeken gemotiveerde, enthousiaste en collegiale docenten die onze leerlingen weten te stimuleren en motiveren. Centraal daarin staat de ambitie om leerlingen de ruimte en de mogelijkheden te geven zich optimaal en breed te ontwikkelen.

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent 
Plaatsingsdatum
23-4-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8000
Omschrijving
Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest zoekt voor schooljaar 2019-2020 een
Onderwijsassistent (0,8 fte)
                              
Wij zoeken
Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste en ervaren collega, die onze leerlingen op een goede manier weet te begeleiden en de docenten ondersteunt bij het lesgeven in praktische zin . Je komt met name te werken in onze Nederlandse afdelingen maar goede beheersing van de Engelse taal is zeker een pré gezien het internationale karakter van de school.

Wie zijn wij?
Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest kenmerkt zich door onze focus op internationalisering: we hebben tweetalig onderwijs en een internationale afdeling. Met ruim 130 medewerkers geven we invulling hieraan. Leerlingen kunnen bij ons een havo-, atheneum-, of gymnasiumdiploma halen. Een grote groep vwo-leerlingen kiest voor tweetalig onderwijs Nederlands-Engels. Een kwart van de leerlingen volgt het Engelstalige internationale programma van het Internationaal Baccalaureaat. Een internationale sfeer kenmerkt het schoolleven.
 
Wij bieden
Naast een ambitieuze werkomgeving, een internationale sfeer en plezierige deskundige collega’s, korte lijnen, ruimte voor ontwikkeling en initiatieven, zijn arbeidsvoorwaarden ook van belang.
We bieden je een marktconform salaris in overeenstemming met je opleiding en ervaring. Vanzelfsprekend is de CAO VO van toepassing. Daarnaast kunnen wij een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden zoals een tegemoetkoming in de vakbondscontributie, een voordelige fietsregeling, een sportregeling, een jaarlijks fiscaal voordeel met onze salderingsregeling en korting op diverse verzekeringen.
 
Het betreft een tijdelijke benoeming voor de duur van één jaar.  
 
Kijk voor meer informatie over onze school op onze website: www.rlo.nl
 
 
Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest, daar kom je verder mee!

Sollicitatieprocedure
U kunt solliciteren via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina.
 
Wilt u meer informatie over de vacature of onze school? Neem dan contact op met Frank Baas, conrector Bedrijfsvoering via 071- 519 3500.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.