Vacature Docent Nederlands 1e graads (0,4-0,5 fte) in Castricum

Onderwijs

Over Jac. P. Thijsse College

Naam school
Jac. P. Thijsse College
Contactpersoon
Mevr. Pauline Greveling
Plaats
Castricum
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
Het Jac. P. Thijsse College is een school met ruim 2000 leerlingen. Wij geven onderwijs in een internationale context en hebben hart voor alle leerlingen en hun toekomst. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen een ambitieuze en onderzoekende leerhouding en een empathische levenshouding voor andere levenswijzen en culturen tonen. Ons doel is om deze leer- en levenshouding te ontwikkelen bij onze leerlingen.
 
Het verzorgen van kwalitatief goed, inspirerend en uitdagend onderwijs beschouwen wij als onze opdracht. Het Jac. P. Thijsse College biedt op alle afdelingen Tweetalig Onderwijs aan. Daarnaast stimuleert het Jac. P. Thijsse College de leerlingen om zich ook op sociaal, cultureel en sportief gebied te ontwikkelen. Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn een belangrijke kracht van de school. Omdat samen werken en samen leren alleen kan plaatsvinden in een positieve sfeer, streeft het Jac. P. Thijsse College ernaar een plezierige, levendige en moderne school te zijn waarin iedereen zich veilig voelt.

Onze school stelt alles in het werk om nieuwe collega’s zich snel thuis te laten voelen. Zij krijgen een individueel aangepast begeleidingsprogramma aangeboden, dat kan bestaan uit voorlichtingsbijeenkomsten, individuele gesprekken, coaching en intervisie.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e graads (0,4-0,5 fte) 
Plaatsingsdatum
19-4-2019
Met ingang van
26-08-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4-0,5
Omschrijving
Wij zijn, wegens zwangerschapsverlof van een collega, met ingang van het nieuwe schooljaar tot de kerstvakantie op zoek naar een enthousiaste docent Nederlands, 1e graads voor ongeveer 0,4-0,5 fte. Het Jac. P. Thijsse College is een school waar onderwijskwaliteit hoog in het vaandel staat. Differentiatie in de klas is een didactisch speerpunt van de school en daaraan kun jij een belangrijke bijdrage leveren.

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Je hebt een 1e graads bevoegdheid en je bent een enthousiaste, bevlogen collega. Je levert hoogwaardig onderwijs en je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vakdidactiek.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijk dienstverband wegens vervanging. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring conform cao vo.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.