Vacature Docent lichamelijke opvoeding in Haarlem

Onderwijs

Over Sterren College Haarlem

Naam school
Sterren College Haarlem
Contactpersoon
Mevr. C. Smit
Plaats
Haarlem
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo
Beschrijving
Het Sterren College, onderdeel van Dunamare Onderwijsgroep, ligt op de grens van Haarlem en Bloemendaal. Het is een moderne vmbo-school met een mavo/theoretische leerweg, gemengde leerweg en een kader- en basisberoepsgerichte leerweg. Voor elke leerweg is leerwegondersteuning (lwoo) mogelijk. Het Sterren College biedt onderwijs aan zo’n 750 leerlingen. De school biedt onderwijs op maat, onderwijs dat bij de leerling past. Leerlingen leren niet alleen hun hoofd, maar ook hun handen te gebruiken en met anderen samen te werken. In de groene, veilige omgeving is er volop ruimte om te leren, te sporten en met klasgenoten en andere leerlingen om te gaan. We bieden 4 sectoren van het vmbo, te weten: bouw, wonen en interieur. Zorg & welzijn. Economie en ondernemen. Groen. Horeca, bakkerij en recreatie. In de meeste klassen vindt een grote mate van zelfstandig werken plaats. De leerlingen worden opgeleid voor een regulier vmbo diploma.

Vacature

Functietitel
Docent lichamelijke opvoeding 
Plaatsingsdatum
19-4-2019
Met ingang van
01-08-2019
Referentienummer
190403/re
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5
Omschrijving

 
Het Sterren College
 
 
 
Docent lichamelijke opvoeding
 
Dynamische VMBO zoekt voor het schooljaar 2019/2020 een docent lichamelijke opvoeding om het hechte team te versterken. Wij zijn een school voor VMBO basis-, kader-, gemengde leerwegen en een beroepsgerichte mavo. Binnen de school is de ISK (internationale schakelklas) geïntegreerd. We maken deel uit van de Dunamare Onderwijsgroep en hebben jou veel te bieden:
 • Een prachtig gebouw om in te werken
 • Een gemoedelijke sfeer
 • Als opleidingsschool helpen we jou om een goede docent te worden
 • Een gedreven, serieus en toch gezellig onderwijsteam
 • Uitstekende primaire én secundaire arbeidsvoorwaardenTrekt jou dat aan? Dan moet je zeker verder lezen.
   
  Een prachtig gebouw om in te werken
  Het Sterren College ligt in een groene omgeving tussen de Verspronckweg en de Randweg in Haarlem in. Het gebouw stamt uit 2011 en is dus relatief nieuw. De werkgebieden zijn wijds en transparant opgezet. De praktijklokalen zijn allemaal op de begane grond en door de transparantie te bewonderen vanuit de gangen.
   
  Een gemoedelijk sfeer
  Van bezoekers horen wij vaak dat er een aangename warme sfeer hangt in onze school. Men voelt zich hier snel thuis en nieuwe docenten voelen zich al snel opgenomen in het team.
   
  Als opleidingsschool helpen wij jou om een goede docent te worden
  De laatste tijd is er veel aandacht voor de positie van beginnende leraren binnen scholen van Nederland. In het schooljaar 2017/2018 is het Sterren College begonnen met het project Frisse Start. Dit is een driejarig inductiearrangement. Tijdens bijeenkomsten wordt er gewerkt aan professionalisering en kennisdeling en raak je al snel vertrouwd met alles rondom de school.
   
  Een gedreven, serieus en toch gezellig onderwijsteam
  Het Sterren College heeft een team van harde werkers die hun vak zeer serieus nemen. Dat we daarnaast ook nog tijd hebben voor een geintje op z’n tijd, staat buiten kijf. Tijdens de borrels op de vrijdagmiddag, personeelsdag en teamuitjes hangt een gezellige sfeer waarin iedereen gelijk is.
   
  Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  Als medewerker op het Sterren College kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Goede doorstroommogelijkheden naar andere Dunamarescholen;
 • Een uitstekende verlofregeling;
 • Automatische pensioenopbouw;
 • Een eindejaarsuitkering van 7,4 procent van het jaarsalaris;
 • Een bindingstoelage voor docenten die het maximum van hun salarisschaal bereikt hebben en goed functioneren;
 • Goede scholingsmogelijkheden, extern en intern via de Dunamare Academie;
 • Een vitaliteitsregeling;
 • Fietsplan
 • En nog veel meer.
   
  Dunamare Onderwijsgroep
  Dunamare Onderwijsgroep bestaat uit 24 scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen met een uitstapje naar Harlingen en Uithoorn, ieder met een eigen identiteit en een grote mate van zelfstandigheid. Het onderwijsaanbod is rijk geschakeerd, van praktijkschool tot gymnasium. Wat deze scholen delen zijn belangrijke ambities: het beste halen uit iedere leerling, individuele talenten in de volle breedte ontwikkelen en van ieder leerling een echte wereldburger maken.

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Naar wie zijn wij op zoek?
Jou, als je denkt een steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen.
Je verzorgt zoveel mogelijk op maat lessen op het gebied van lichamelijke opvoeding. Je weet leerlingen te motiveren en sportief bij de les te betrekken. Je bent een meerwaarde voor de sectie. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving.

Wat breng je mee?
Een bevoegdheid om lessen lichamelijke opvoeding te geven op het VO.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je binnenkort beschikbaar en herken jij jezelf in bovenstaande punten? Dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk en uitsluitend via Meesterbaan jouw motivatiebrief en curriculum vitae.
Voor meer informatie over deze vacature kunt u zich wenden tot  a.olgers@sterrencollegehaarlem.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.