Vacature Docent Nederlands 1e of 2e graads in Wassenaar

Onderwijs

Over Adelbert College

Naam school
Adelbert College
Contactpersoon
Mevr. I. Schalkers
Plaats
Wassenaar
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Het Adelbert College is een school met kwalitatief goed en veelzijdig onderwijs, waarbij de prettige sfeer en veilige omgeving een stabiele basis voor onze leerlingen vormen.
Wij motiveren en stimuleren leerlingen met het doel hun talenten optimaal te ontwikkelen. Dit bereiken wij dankzij een breed onderwijsaanbod met keuze voor verdieping en ondersteuning, veel (buitenschoolse) activiteiten en een internationale en maatschappelijke focus. Voor docenten is het aantrekkelijk om op het Adelbert College te werken, omdat ze volop kans krijgen om zichzelf te ontplooien en binnen kaders professionele ruimte hebben.
Dit enthousiasme zien we terug in de lessen; we geven interactief les, weten onze leerlingen te prikkelen en aan te zetten tot zelfstandig nadenken. we halen het beste uit al onze leerlingen en uit onze medewerkers!
Bijzonderheden
Wij werken samen met verschillende leraren opleidingen in het land. Aansluitend hierop is een gespecialiseerd begeleidingsteam beschikbaar voor nieuwe collega's.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e of 2e graads 
Plaatsingsdatum
18-4-2019
Met ingang van
01-08-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7 a 0,8 fte
Aantal uren
circa 18
Omschrijving
Het Adelbert College is met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een eerste- of tweedegraads docent Nederlands voor een vacature voor circa 18 lessen per week. Er wordt uitzicht geboden op een vast dienstverband.

De werkdagen worden in onderling overleg bepaald.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Nederlands en met enkele jaren relevante werkervaring in het Voortgezet Onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-VO 2018-2019.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.