Vacature Docent Scheikunde 1e graad in Wassenaar

Onderwijs

Over Rijnlands Lyceum Wassenaar

Naam school
Rijnlands Lyceum Wassenaar
Contactpersoon
Mevr. Sanne Kaptein
Plaats
Wassenaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Rijnlands Lyceum Wassenaar is een school voor gymnasium, atheneum, havo en tweetalig onderwijs. De school is in 1936 opgericht. De grondslag van het Rijnlands Lyceum is algemeen bijzonder: alle levensbeschouwingen worden gelijkwaardig gerespecteerd. Openheid en transparantie zijn kernwaarden in het handelen van de school. Het schoolmotto luidt vrij, niet stuurloos. ´Vrijheid´ in het denken, de creativiteit en de zelfstandige ontplooiing van de leerling; ‘sturing’ in de overdracht van kennis en vaardigheden door de docenten en de ouders.

Het Rijnlands Lyceum Wassenaar biedt onderwijs aan ruim 750 leerlingen. Het lesprogramma kent een grote diversiteit. Internationalisering is een belangrijk kenmerk van de school. De school biedt tweetalig onderwijs, Chinese taal en cultuur en extra programma’s voor Frans en Duits. Daarnaast profileert de school zich met sterk bèta-onderwijs.

Het Rijnlands Lyceum Wassenaar is een school met idealen en ambities. Een school waar de leerlingen graag naar toe gaan omdat ze er in alle opzichten een heerlijke tijd hebben en waar docenten en medewerkers graag werken vanwege de goede sfeer en onderlinge samenwerking. Een school waar ouders worden gehoord en waar zij kunnen rekenen op kwalitatief uitstekend onderwijs.
In 2019 mocht het Rijnlands Lyceum Wassenaar voor de derde keer het predicaat ‘excellente school’ in ontvangst nemen.

Vacature

Functietitel
Docent Scheikunde 1e graad 
Plaatsingsdatum
18-4-2019
Met ingang van
1-8-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,2222
Omschrijving
Het Rijnlands Lyceum Wassenaar zoekt met ingang van 1 augustus 2019 een
Docent Scheikunde 1e graad voor 0,2222 fte.

Wie zijn wij?
Het Rijnlands Lyceum Wassenaar is een school voor gymnasium, atheneum, havo en tweetalig onderwijs. De school is in 1936 opgericht. De grondslag van het Rijnlands Lyceum is algemeen bijzonder: alle levensbeschouwingen worden gelijkwaardig gerespecteerd. Openheid en transparantie zijn kernwaarden in het handelen van de school.
In 2019 mocht het Rijnlands Lyceum Wassenaar voor de derde keer het predicaat ‘excellente school’ in ontvangst nemen.
In september 2019 opent onze school International School Wassenaar – Rijnlands Lyceum de deuren voor Internationale studenten.

Wij zoeken
Wij zijn per 1 augustus 2019 op zoek naar een Docent Scheikunde 1e graad voor ± 0,2222 fte.
 
Wij bieden
Naast een baan met betekenis biedt Het Rijnlands aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden passend bij de mogelijkheden van de CAO VO. Denk hierbij aan 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering, een tegemoetkoming in reiskosten en de ABP-pensioenregeling. Daarnaast kunnen wij een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden presenteren zoals een tegemoetkoming in de vakbondscontributie, een voordelige fietsregeling, een sportregeling, een jaarlijks fiscaal voordeel met onze salderingsregeling en korting op diverse verzekeringen.

Sollicitatieprocedure
U kunt uw motivatiebrief en cv sturen ter attentie van mevr. Joyce Potter van Loon-Kraaij, conrector.
Gebruik de sollicitatiebutton onderaan de pagina om te solliciteren.

Heeft u nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met mevr. Joyce Potter van Loon-Kraaij. Tel: 070-511 04 00.
Meer informatie over onze school kunt u vinden op onze website: www.rijnlandslyceumwassenaar.nl
 

Eisen

Opleiding
1e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.