Vacature Groepsleerkracht groep 7 Antonius R in Nieuw Vennep

Onderwijs

Over Antoniusschool R

Naam school
Antoniusschool R
Contactpersoon
Mevr. A. Pereboom
Plaats
Nieuw Vennep
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:
  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht groep 7 Antonius R 
Plaatsingsdatum
18-4-2019
Met ingang van
schooljaar 2019 - 2020
Referentienummer
08YK
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,575
Omschrijving

 

Wij zijn op zoek naar een bevlogen groepsleerkracht groep 7 die ons team wil komen versterken.

Over onze school De Antoniusschool Ridderspoorstraat in de kern van Nieuw Vennep is een basisschool met ongeveer 200 leerlingen, verdeeld over acht groepen. Het is een katholieke dorpsschool die in de wijk bekend staat als “de school om de hoek, waar de leerling echt wordt gezien”. Het onderwijs wordt gegeven volgens traditioneel concept, maar wel in een moderne en vernieuwende jas. Zo is er veel aandacht voor sport, muziek, cultuur en Engels. Met nadruk op de 21e-eeuwse vaardigheden en coöperatief leren. Veiligheid en het pedagogisch klimaat zijn belangrijke thema’s binnen de school. In een wijk die zich verjongt vindt de school het belangrijk verbinding te hebben met wat er in de omgeving gebeurt. Dus “ramen open en de buitenwereld naar binnen”. 
De Antoniusschool Ridderspoorstraat is gevestigd in de oude kern van Nieuw-Vennep. Er is ook een vestiging van de Antoniusschool gevestigd aan de Kalslagerring. Beide scholen functioneren als zelfstandige school, maar hebben 1 Brin-nummer en een gezamenlijke MR. Het team van ongeveer 18 medewerkers is hecht, open en vriendelijk. Collega’s zijn betrokken en behulpzaam. Teamleden zijn in staat om elkaar op een professionele wijze te bevragen en feedback te geven. Er wordt hard gewerkt aan hetzelfde doel: samen zo goed mogelijk onderwijs bieden aan de leerlingen hier op school. Daarnaast wordt er gerelativeerd en regelmatig met elkaar gelachen. 
 

Eisen

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een bevlogen groepsleerkracht groep 8 die ons team wil komen versterken.  

Wat verwachten wij van je?

Samen met jouw duocollega geef je invulling aan het onderwijs in groep 7 op onze school. Je bent een teamspeler die actief betrokken is bij de groep maar ook bij de school als geheel. Je hebt oog voor het individuele kind en bent in staat om onderwijs op maat te bieden. In de groep zorg je voor een prettige, veilige sfeer waarin kinderen worden uitgedaagd om samen te werken en  zich breed te ontwikkelen. Je bent open en communicatief duidelijk zodat iedereen weet wat er van hem of haar wordt verwacht.

Wij bieden:

  • enthousiaste leerlingen en betrokken ouders
  • een prettige werkomgeving

  • collega’s die elkaar ondersteunen en leren van elkaar

  • voldoende mogelijkheden tot persoonlijke en professionele ontwikkeling

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
volgens CAO
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden in overleg en afhankelijk van ervaring en opleiding

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie over deze vacature kan worden ingewonnen bij de waarneemend directeur Esther van Dokkum, Antonius locatie
Ridderspoor te Nieuw Vennep

Solliciteren ook graag rechtstreekts bij de directeur.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.