Vacature Docent Nederlands 2e graads 401001 in Alphen aan den Rijn

Onderwijs

Over SCOPE scholengroep (Voortgezet Onderwijs)

Naam school
SCOPE scholengroep (Voortgezet Onderwijs)
Contactpersoon
Mw S. de Regt
Plaats
Alphen aan den Rijn
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
SCOPE scholengroep is de grootste onderwijsorganisatie in Alphen aan den Rijn en omstreken.De scholengroep bestaat uit twaalf basisscholen, een school voor zeer moeilijk lerenden, een scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vier vestigingen en een school voor praktijkonderwijs.

Bij SCOPE scholengroep werken, verdeeld over de scholen en het bestuurskantoor, zo’n 800 medewerkers. Ruim 650 docenten en leerkrachten geven les aan ongeveer 6.250 leerlingen. Naast de docenten en leerkrachten zijn er nog veel meer mensen direct en indirect met het onderwijs en de zorg voor leerlingen bezig.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads 401001 
Plaatsingsdatum
18-4-2019
Met ingang van
1 juni 2019
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8 fte
Aantal uren
20 uur
Omschrijving
Groene Hart Leerpark, onderbouw basis- en kaderberoepsgerichte leerweg en gemengde leerweg wegens zwangerschapsverlof. De verwachting is dat de aanstelling loopt tot half november 2019. 

Eisen

Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Inschaling vindt plaats op basis van competenties en ervaring.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor nadere inlichtingen over de vacature kunt u contact opnemen met mevrouw S. de Regt, unitleider onderbouw Leerpark, tel. 0172-449500.
 
Op de site www.groenehartscholen.nl kunt u algemene informatie vinden over CSG Groene Hart, alsmede specifieke informatie over de vestiging Groene Hart Leerpark.
 
Uw sollicitatiebrief met curriculum vitae kunt u sturen aan het bestuur van SCOPE, t.a.v. de heer P. Jharap, directeur Personeel, via een e-mail naar werkenbijvo@scopescholen.nl%20of%20werkenbijvo@scopescholen.nl. Graag bij het onderwerp vermelden: vacaturenummer 401007.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.