Vacature Docent Biologie in Den Haag

Onderwijs

Over Diamant College

Naam school
Diamant College
Contactpersoon
Mevr. Helling
Plaats
Den Haag
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo
Beschrijving
Het Diamant College is een veelkleurige school voor Talentontwikkeling voor Mavo, VMBO basis en kader. Daarnaast hebben wij ook Internationale Schakelklassen (ISK).

De school biedt een rijk geschakeerd programma van activiteiten aan binnen en buiten de lessen, zoals boksen, tennis, basketbal, voetbal, fotografie, robotica, breakdance en design. 

Vacature

Functietitel
Docent Biologie 
Plaatsingsdatum
18-4-2019
Met ingang van
1-8-2019
Soort vacature
Parttime
FTE
0,6
Aantal uren
14
Omschrijving
Het Diamant College zoekt  voor het schooljaar 2019-2020 een enthousiaste
 
 
Docent Biologie (0,6 fte)
 
 
  • die het heel leuk vindt om met onze leerlingen te werken;
  • die een uitstekend klassenmanagement heeft;
  • die uitdagende en inspirerende lessen kan geven, waar de leerlingen blij van worden;
  • die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft;
  • die ervaring heeft met examenklassen;
  • die een aantal jaren wil meebouwen aan onze school; 
Het Diamant College is een kleurrijke kleine school. Op het Diamant College wordt onderwijs aangeboden op de niveaus basis, kader en mavo en op het ISK.  De drie pijlers die het profiel van het Diamant College dragen zijn Talentontwikkeling, Uitstel van keuzes en Loopbaanbegeleiding. Het Diamant College heeft daarnaast een groot aanbod aan Brede School activiteiten waar leerlingen aan deel kunnen nemen. Het Diamant College is een groene, gezonde en veilige school.
 
Wij zoeken voor het schooljaar 2019- 2020 een collega die enthousiast en met groot gevoel voor onze leerlingen onze vakgroep biologie komt versterken. Je weet leerlingen te binden en boeien door naast theoretische kennis ook de toepassing van economie in het dagelijks leven.
 
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze tweedegraads docent biologie. We zoeken een collega die sterk is in klassenmanagement en didactiek, en een aantal jaren wil meebouwen aan onze school middels het door ontwikkelen van onderwijs samen met de vakcollega’s. Je kunt goed vakoverstijgend denken en werken en je bent sterk in het coachen van leerlingen.


 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Wij zoeken docenten die spannende lessen kunnen geven, theorie weten te verbinden aan de praktijk, creatief zijn en weten dat je ook kunt leren buiten de muren van je lokaal.
 

 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijke vacature, met uitzicht op een vaste aanstelling.
 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je zin in deze baan of een deel ervan? Neem dan direct contact op met de directeur van de school: Monique Helling, via 06- 51215300 of stuur je brief met c.v. graag voor 15 mei 2019 naar m.helling@diamantcollege.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.