Vacature Pedagogisch medewerker BSO Piet Mondriaan (ca. 14 uur) in Houten

Onderwijs

Over KMN Kind & Co

Naam school
KMN Kind & Co
Contactpersoon
Mevr. de Vries
Plaats
Houten
Type onderwijs
Regulier
Sector
Kinderopvang
Beschrijving

Kind & Co
Kind & Co is een organisatie die een gedegen koers vaart en stevig in haar schoenen staat. Heel bewust is onze organisatie een stichting. Dit betekent dat we geen winstoogmerk hebben. Wat we verdienen komt ten goede aan ons primaire proces: het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang. Dat maakt Kind & Co extra bijzonder.

Wij bieden met 1700 medewerkers op ruim 300 locaties alle vormen van kinderopvang in het midden van Nederland zoals kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen bieden wij een veilige omgeving waarin kinderen plezier hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Bij ons zijn kinderen zichzelf.

Vacature

Functietitel
Pedagogisch medewerker BSO Piet Mondriaan (ca. 14 uur) 
Plaatsingsdatum
17-4-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste duizendpoot die voor circa 14 uur (3 middagen) als pedagogisch medewerker aan de slag gaat op BSO Piet Mondriaan. Wij zijn een kindcentrum en willen zoveel mogelijk vaste gezichten voor de kinderen. 

Samen werken in een gezellige omgeving
Sinds februari 2016 is Kindcentrum Piet Mondriaan gevestigd in een schitterend nieuw gebouw met ruime binnen- en buitenspeelmogelijkheden. Het kindcentrum bestaat uit een openbare basisschool, een kinderdagverblijf, twee peutergroepen en een buitenschoolse opvang. Doordat de school en de verschillende opvangvormen onder één dak zijn samengebracht kunnen we beter inspelen op de individuele behoeften van de kinderen. Je leert de kinderen goed kennen en kan ze goed ondersteunen bij het ontdekken en ontplooien van hun eigen talenten.

Werken bij BSO Piet Mondriaan
BSO Piet Mondriaan is gevestigd in het gebouw van Kindcentrum Piet Mondriaan. Op de buitenschoolse opvang creëer jij als pedagogisch medewerker een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen. Een plek waar ze plezier kunnen hebben en waar ze zichzelf kunnen zijn. Hoe je dat doet? Dat mag je voor een groot deel zelf vormgeven, samen met 8 collega’s waarmee je in een hecht team samenwerkt. Met elkaar bedenken jullie de leukste activiteiten.

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding of Overige of Pabo
Functie-eisen

Herken jij jezelf hierin?
Jij barst van de creativiteit en laat dat zien door kinderen te verrassen met de meest originele spelletjes en de leukste uitstapjes. Je bent net zo enthousiast als de kinderen en inspireert daarmee ook je collega’s. Daarnaast weet je feilloos wat een kind nodig heeft en wat hem of haar blij maakt. Jij past perfect bij ons, want je hebt:

  • een relevant diploma en ervaring met het lesgeven aan kinderen. Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk.
  • affiniteit met het werken met kinderen.
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • een open en flexibele houding en je communiceert helder en duidelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
6
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
Een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng. Je komt te werken in een enthousiast en gedreven team waarin ontwikkeling en samenwerken centraal staat. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst. Naast goede secundaire arbeidsvoorwaarden is het bruto maandsalaris in de kinderopvang € 2.047,- tot € 2.793,- (schaal 6 CAO Kinderopvang) op basis van een 36-urige werkweek.

Kind & Co
Kind & Co is een organisatie die een gedegen koers vaart en stevig in haar schoenen staat. Heel bewust is onze organisatie een stichting. Dit betekent dat we geen winstoogmerk hebben. Wat we verdienen komt ten goede aan ons primaire proces: het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang. Dat maakt Kind & Co extra bijzonder.

Wij bieden met 1700 medewerkers op ruim 300 locaties alle vormen van kinderopvang in het midden van Nederland zoals kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen bieden wij een veilige omgeving waarin kinderen plezier hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Laat ons jouw talent zien
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? 
Voor vragen neem contact op met Marieke Berkelaar (recruiter), werkzaam van maandag t/m woensdag en vrijdag of solliciteer via de website van Kind & Co.