Vacature Pedagogisch medewerker Ouderkerk aan de Amstel, Duivendrecht e.o. (18-27 uur...

Onderwijs

Over KMN Kind & Co

Naam school
KMN Kind & Co
Contactpersoon
Mevr. de Vries
Plaats
Houten
Type onderwijs
Regulier
Sector
Kinderopvang
Beschrijving

Kind & Co
Kind & Co is een organisatie die een gedegen koers vaart en stevig in haar schoenen staat. Heel bewust is onze organisatie een stichting. Dit betekent dat we geen winstoogmerk hebben. Wat we verdienen komt ten goede aan ons primaire proces: het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang. Dat maakt Kind & Co extra bijzonder.

Wij bieden met 1700 medewerkers op ruim 300 locaties alle vormen van kinderopvang in het midden van Nederland zoals kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen bieden wij een veilige omgeving waarin kinderen plezier hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Bij ons zijn kinderen zichzelf.

Vacature

Functietitel
Pedagogisch medewerker Ouderkerk aan de Amstel, Duivendrecht e.o. (18-27 uur) 
Plaatsingsdatum
17-4-2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving

Voor onze opvanglocaties in Ouderkerk aan de Amstel, Duivendrecht en omgeving zijn wij op zoek naar een flexibele, ervaren pedagogisch medewerker. Je werkt 18 tot 27 uur per week, een combinatie van werken op een kinderdagverblijf en BSO. Het is mogelijk om de uren over 3 of 4 dagen te verdelen, maar het liefst zetten we je 5 dagen per week in. Doordat je steeds op verschillende locaties werkt, heb je een hele afwisselende baan. Dit moet je wel leuk vinden! Je werkt op leuke locaties die onderling een gezellige sfeer hebben. Als flexibele pedagogisch medewerker kan je Kind & Co goed leren kennen en veel ervaring op doen. In de toekomst is het misschien mogelijk om door te gaan naar een contract met vaste uren.

Werken als pedagogisch medewerker
Creëer jij als pedagogisch medewerker een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen? Een plek waar ze plezier kunnen hebben en waar ze zichzelf kunnen zijn. Hoe doe je dit? Dat mag je voor een groot deel zelf vormgeven, samen met collega’s waarmee je in een hecht team samenwerkt. Met elkaar bedenken jullie de leukste activiteiten op het gebied van knutselen, koken, sporten, spelen of iets anders creatiefs. En daar doe je zelf natuurlijk net zo enthousiast aan mee.

Eisen

Opleiding
Overige of Pabo
Functie-eisen

Herken jij jezelf hierin?
Je bent communicatief vaardig, creatief en schakelt snel. Je hands-on mentaliteit vinden wij belangrijker dan het aantal jaren werkervaring met kinderen maar je staat wel stevig in je schoenen. Daarnaast beschik je over:

  • een relevant diploma; denk aan een mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) of een hbo-diploma SPH, Pedagogiek, Onderwijsassistent, Pabo of een buitenlands diploma. Bekijk de kwalificatie-eis voor pedagogisch medewerkers.
  • een nog niet afgeronde HBO opleiding die je wel bevoegd maakt om in de kinderopvang te werken. Benieuwd of dit met jouw HBO opleiding kan? Lees dan snel verder.
  • affiniteit met het werken met kinderen.
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • een open en flexibele houding en je communiceert helder en duidelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
6
Arbeidsvoorwaarden
Dit bieden wij jou
Een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng. Je krijgt een contract van 18-27 uur per week (schaal 6 CAO Kinderopvang, € 2.047,- tot € 2.793,- o.b.v. 36 uur). Daarnaast kan je ook extra werken in andere clusters van Kind & Co. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst. Bij Kind & Co sta je nooit stil. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Laat ons jouw talent zien
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? 
Voor vragen neem contact op met Gerrike de Vries (recruiter), werkzaam van maandag t/m donderdag of solliciteer via de website van Kind & Co.