Vacature Groepsleerkracht OB in Barendrecht

Onderwijs

Over Trinoom, Montessori

Naam school
Trinoom, Montessori
Contactpersoon
Mevr. M.G.M. Sponselee
Plaats
Barendrecht
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Montessori
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Montessorischool De Trinoom is onderdeel van de RVKO. Een katholieke schoolvereniging met 65 basisscholen en 36 peuterspeelzalen in Rotterdam e.o.

De Trinoom is een Montessorischool in de vinexlocatie Barendrecht. De school bestaat ruim 11 jaar en telt ruim 570 leerlingen verdeeld over 24 groepen (7 onderbouw, 9 middenbouw (3-4-5) en 8 bovenbouw (6-7-8)) De school heeft twee locaties: hoofdlocatie Olmenwede 1 (21 groepen) en een dislocatie Kouwenhoven-akker (3 groepen). Daarnaast kent de school een peuterspeelgroep. De school werkt met het digitaal MKVS Van alle groepsleerkrachten wordt verwacht dat zij in het bezit zijn van het montessoridiploma of het certificaat van de bouw waarin ze werkzaam zijn of de bereidheid dit diploma/ certificaat te halen.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht OB 
Plaatsingsdatum
17-4-2019
Met ingang van
1-8-2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1.0000
Omschrijving
Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een fulltime groepsleerkracht voor de onderbouw. Parttimers kunnen ook solliciteren. 

Over de Trinoom:
De Trinoom gelooft in wie jij bent & in wat jij kan. Hoe jij zelfstandig, vanuit vertrouwen, omgaat met jezelf en jouw omgeving. 
Dit geldt voor alle lagen van de organisatie.

Onze schoolnaam, De Trinoom verwijst naar een montessorimateriaal. Hiermee geven we aan dat we als school staan voor een eigentijds vormgegeven montessoriconcept. Daarnaast symboliseert de tri (drie) het belang van een evenwichtige samenwerking tussen leerling, ouders en school bij de ontwikkeling van een kind.
Wij willen onze leerlingen een bijzondere tijd meegeven. We willen een school zijn zonder drempels voor kinderen en ouders. Alle kinderen zijn welkom ongeacht hun achtergrond of geloof.

Voor meer informatie over de school, klik op: http://de-trinoom.nl/

 

Eisen

Functie-eisen
Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij: 
·          in het bezit is van een PABO diploma;
·          de missie en visie van de RVKO onderschrijft en uitdraagt;
·          op eigentijdse wijze invulling geeft aan de katholieke identiteit en visie van de school onderschrijft en uitdraagt;
·          in nauwe samenwerking met je collega’s en de directie zorgt voor een optimale onderwijskwaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
·          een inspirerende leer- en werkomgeving;
·          een professioneel en innovatief werkklimaat;
·          salariëring conform de CAO-PO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 
Birgitte van Heek, directeur (birgitte.vanheek@rvko.nl) Floortje le Conge, adjunct-directeur (floortje.leconge@rvko.nl) of bel 0180-623770

Uw sollicitatiebrief met curriculum vitae kunt u per e-mail sturen o.v.v. sollicitatie 'groepsleerkracht OB' aan de directie op bovenstaand e-mailadres.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.