Vacature Groepsleerkracht MB/BB in Hoek van Holland

Onderwijs

Over Jozefschool

Naam school
Jozefschool
Contactpersoon
Mevr. M.G.M. Sponselee
Plaats
Hoek van Holland
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Rotterdamse Stichting voor Katholiek Onderwijs is een vereniging die al 145 jaar scholen voor Katholiek Onderwijs in Rotterdam en de buitengemeenten bestuurt en beheert. Onder het bestuur van de stichting ressorteren 66 scholen voor primair onderwijs, waar bijna 20.000 kinderen en 1900 personeelsleden een groot deel van hun dagen doorbrengen. De RVKO is een stichting die gekenmerkt wordt door openheid. De drempels zijn laag. Het geheel van 66 scholen biedt voldoende mogelijkheid om desgewenst van school te veranderen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ons streven is: de juiste leerkracht op de juiste plaats. Personeelsleden met ambities krijgen alle kansen en mogelijkheden. Er is een groot budget voor bij- en nascholing. De RVKO voert een specifiek beoordelingsbeleid voor nieuwe leerkrachten, dat optimale kansen biedt op een vaste aanstelling.
Bijzonderheden
De RVKO is een professionele organisatie die 66  scholen voor primair onderwijs bestuurt in Rotterdam en omliggende gemeenten.
 
Vanuit onze katholieke inspiratie bieden we elke leerling de kans om uit te groeien tot ‘levenskunstenaar’, een mens die in staat is ten volle te leven, met en voor anderen en die om kan gaan met voorspoed en tegenslag.
 
Onze scholen hebben in het primaire proces veel ruimte voor eigen beleid. Tegelijkertijd kenmerkt de RVKO zich steeds meer door een intensieve kwaliteitszorg in de scholen en in de ondersteunende diensten.
 
We zijn een organisatie waarin mensen binnen een helder kader hun verantwoordelijkheid nemen, waar er ruimte is voor individuele en gezamenlijke ontwikkeling, waar op respectvolle wijze wordt samengewerkt en waarin onze waarden worden uitgedragen en nageleefd.
 
We leveren een betekenisvolle bijdrage aan een betere wereld, waarin mensen hun kwaliteiten en talenten ontwikkelen met zorg voor en in verbinding met de medemens.
 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht MB/BB 
Plaatsingsdatum
16-4-2019
Met ingang van
1-8-2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1.0000
Omschrijving
De Jozefschool is per nieuwe schooljaar op zoek naar een fulltime groepsleerkracht voor de middenbouw en/of bovenbouw. 

De Jozefschool ressorteert onder het bestuur van de RVKO en is gelegen in Hoek van Holland. Er werkt een jong en enthousiast team, waarbij eigentijds onderwijs centraal staat en de kinderen en ouders zich te allen tijde thuis voelen!
Op de Jozefschool maken we gebruik van coöperatieve leerstrategieën. We leren de kinderen op een gestructureerde manier samen te werken, waardoor het leerrendement en de sociale interactie verhoogd worden. Het spelend leren in de onderbouw wordt in de midden- en bovenbouw verder opgepakt vanuit de principes van onderzoekend en ontwerpend leren. We integreren dit o.a. in de (zaakvak) lesactiviteiten en de onderzoeken die de kinderen opzetten en uitvoeren. Deze uitgangspunten komen ook terug in het Skillslab, waar de kinderen hun vaardigheden voor de toekomst kunnen verdiepen met diverse materialen. Daarnaast ontwikkelen we op dit moment onze eigen leerlijn op cultuuronderwijs, passend bij de visie.

Kortom: op de Jozefschool hebben we plezier, leren we van en met elkaar en doen we dit samen met alle betrokkenen!

Voor meer informatie over de school, klik op: https://www.jozefschoolhvh.nl/

 

Eisen

Functie-eisen
Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij: 
·          in het bezit is van een PABO diploma;
·          de missie en visie van de RVKO onderschrijft en uitdraagt;
·          op eigentijdse wijze invulling geeft aan de katholieke identiteit en visie van de school onderschrijft en uitdraagt;
·          in nauwe samenwerking met je collega’s en de directie zorgt voor een optimale onderwijskwaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
·          een inspirerende leer- en werkomgeving;
·          een professioneel en innovatief werkklimaat;
·          salariëring conform de CAO-PO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 
Gerard van der Zalm, directeur of Diana Stip, adjunct-directeur (directie@jozefschoolhvh.nl) of bel 0174-382763
 
Uw sollicitatiebrief met curriculum vitae kunt u per e-mail sturen o.v.v. sollicitatie 'leerkracht MB/BB' aan de directie op bovenstaand e-mailadres.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.