Vacature Docent Rebound in Delft

Onderwijs

Over Stanislascollege

Naam school
Stanislascollege
Contactpersoon
Mevr. Beekink
Plaats
Delft
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Het Stanislascollege is een brede scholengemeenschap met katholieke en interconfessionele locaties in Delft, Pijnacker en Rijswijk met ongeveer 5400 leerlingen en ongeveer 580 medewerkers. Het stanislascollege laat zijn signatuur doorklinken in de ontwikkeling van jonge mensen tot volwassenen met een sterk maatschappelijk en geestelijk bewustzijn.De ambities van de scholengemeenschap en de tradities van de opvoeding tot complete mensen zijn in het onderwijsprogramma en in het accent op buitenlesactiviteiten terug te vinden. 

Het Stanislascollege maakt deel uit van het schoolbestuur Stichting Lucas Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent Rebound 
Plaatsingsdatum
16-4-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 fte
Omschrijving
Het Stanislascollege  is een brede scholengemeenschap in Delft, Rijswijk en Pijnacker voor gymnasium, atheneum, havo, mavo, vmbo en praktijkonderwijs met een omvang van ongeveer 5500 leerlingen en ruim 650 medewerkers. Het college laat zijn signatuur doorklinken in de ontwikkeling van jonge mensen tot volwassenen met een sterk maatschappelijk en geestelijk bewustzijn.
Rebound Rijswijk is een onderwijsvoorziening voor leerlingen die wegens gedragsproblemen tijdelijk niet op school kunnen verblijven. In een tijdsbestek van 13 weken wordt gewerkt aan de terugkeer van de leerling naar de eigen school. Naast onderwijs volgen de leerlingen van de Rebound ook een gedragstraining.

Het Stanislascollege zoekt voor Rebound Rijswijk voor het nieuwe schooljaar een enthousiaste en bevlogen

DOCENT (0,8 fte)

Het profiel van de docent

Je bent bevoegd docent en je hebt kennis van exacte vakken. Ervaring in het werken met leerlingen die tot onze doelgroep behoren is een pré. In verband met de doelgroep moet de docent stevig in zijn/haar schoenen staan en moet kunnen functioneren binnen een klein team. De docent dient te beschikken over een dienstverlenende, klantgerichte instelling en een flexibele inslag. Daarnaast is zelfstandigheid en een gezonde dosis humor onmisbaar.
 
Wij bieden u:
  • een leuke werkplek met een goede werksfeer;
  • vrije dag op woensdag;
  • vrij tijdens de schoolvakanties;
  • een salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen € 2747,- en € 4186,- per maand op fulltime basis (schaal LB van de CAO-VO).

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren:
Meer informatie

Uw reactie met CV kunt u tot 25 mei 2019 e-mailen aan de afdeling personeelszaken, via pz@stanislascollege.nl

Meer informatie
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Souer (coördinator Rebound), via 070-3030197.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.