Vacature Docent Natuurkunde (tweedegraads) 0,8 fte vanaf 1 augustus 2019 in Wijk bij ...

Onderwijs

Over Revius Lyceum Wijk bij Duurstede

Naam school
Revius Lyceum Wijk bij Duurstede
Contactpersoon
Afdeling P&O
Plaats
Wijk bij Duurstede
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Nu én in de toekomst leerlingen tot hun recht laten komen in hun ontwikkeling tot sterke individuen. Dat is waar wij voor gaan als het Revius Lyceum in Wijk bij Duurstede. Kansen zien en benutten, uitdagen en in een kleinschalige en veilige omgeving de basis leggen voor de toekomst. Dat is hoe wij met onze leerlingen omgaan. Ze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en worden daar door ons in ondersteund. We werken in teamverband en volgen binnen die teams de ontwikkeling en maken samen onderwijs. We bieden kwalitatief goed onderwijs voor vmbo-, havo-, atheneum- en gymnasiumleerlingen.

Vacature

Functietitel
Docent Natuurkunde (tweedegraads) 0,8 fte vanaf 1 augustus 2019 
Plaatsingsdatum
16-4-2019
Met ingang van
1 augustus
Referentienummer
129587
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Aantal uren
20
Omschrijving
Docent Natuurkunde tweedegraads, 0,8 fte vanaf 1 augustus 2019

Verbinding maken met leerlingen en "jouw" vak overbrengen op een inspirerende en bevlogen wijze. Het is waar jij als docent natuurkunde in uitblinkt. Met aandacht en oprechte interesse haal je het beste in de leerlingen naar boven. Bij het Revius Lyceum in Wijk bij Duurstede werk je aan de ontwikkeling van je vak en lever je een actieve bijdrage aan een fijne schoolomgeving. Klik hier voor een inkijkje in onze school. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Jij herkent je in onze kernwaarden: gemeenschappelijk, respectvol, uitdagend en kansrijk. Hierin tonen wij ambitie, geven aandacht en laten leerlingen actief leren. Jij geeft je eigen invulling aan de functie van docent natuurkunde. Om dat te doen heb jij de bevoegdheid om als tweedegraads docent natuurkunde te werken. 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij snappen dat in een nieuwe werkomgeving goede begeleiding essentieel is voor een goede start. Daarom krijg je een goede begeleiding om je op weg te helpen. Dat is slechts het begin, want daarnaast mag je rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao-vo, zoals:
  • een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling
  • salaris dat afhankelijk is van je werkervaring
  • een financiĆ«le tegemoetkoming in reis- en verhuiskosten
  • de mogelijkheid om opleidingen te volgen
  • korting op een collectieve zorgverzekering via de CVO Groep
  • deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reageer op deze vacature door op de sollicitatiebutton te klikken en je gegevens in te vullen. Jouw motivatie en cv kun je uploaden en meezenden met het formulier. De vacature sluit op vrijdag 10 mei 2019. 

Wil je toch meer informatie over de vacature docent Natuurkunde? Neem dan contact op met Maartje van der Kroef, afdelingsleider, via e-mail m.vanderkroef@reviuswijk.nl of via ons algemene telefoonnummer 0343 571539. Van 19 april t/m 5 mei is de school vanwege de vakantie gesloten. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.