Vacature Docent(e) Nederlands - 2e graad bevoegd in Vlaardingen

Onderwijs

Over St. - Jozefmavo

Naam school
St. - Jozefmavo
Contactpersoon
Mevr. J.A. Breevaart
Plaats
Vlaardingen
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo
Beschrijving
De St.-Jozefmavo (SJM) is een school op katholiek/algemene grondslag. We willen een open organisatie zijn waar iedereen welkom is die de volgende waarden onderschrijft: respect, verdraagzaamheid, betrokkenheid en solidariteit. De SJM is een volledig zelfstandige school die binnen het VMBO de theoretische leerweg aanbiedt. Door een krachtige regionale uitstraling trekken we jaarlijks zo'n 200 nieuwe leerlingen aan (ruim 860 leerlingen totaal). We streven naar 'kwaliteit' op een breed vlak (onderwijs, zorg/ begeleiding, ondersteuning, buitenlesactiviteiten enz) en stimuleren initiatieven daarbinnen. Bij personeel kijken we dan ook naar mensen die enthousiast, betrokken en creatief zijn. Kortom: mensen die 'ervoor gaan'.

Vacature

Functietitel
Docent(e) Nederlands - 2e graad bevoegd 
Plaatsingsdatum
16-4-2019
Met ingang van
01-08-2019
Referentienummer
NE0419
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0 fte
Omschrijving
Voor het nieuwe schooljaar 2019-2020 zoeken wij een bevoegd (2e graad), ervaren en enthousiast docent (m/v) Nederlands, voor de bovenbouw van het VMBO-tl (mavo), leerjaar 3 en 4. 

U weet op een creatieve- en gevarieerde manier het vak te presenteren aan de leerlingen. U bent goed in uw vak, maar kunt ook over de grenzen van uw vak heen kijken. Daarnaast bent u een teamspeler die, zowel binnen de sectie als daarbuiten, een actieve bijdrage levert aan de onderwijsontwikkeling van onze leerlingen. Dat het docentschap meer inhoudt dan het verzorgen van lessen is voor u vanzelfsprekend. Wij profileren ons als een school waar 'de leerling telt'.

Wanneer bovenstaande zaken u aanspreken, u toe bent aan een nieuwe uitdaging én u samen met een gezellig team het vak Nederlands een eigentijdse invulling kunt geven, dan nodigen wij u van harte uit te reageren. 

Neem een kijkje op onze website www.sjm.nl om meer van onze school te zien.
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Vereist:
Bevoegd 2e graad
Ervaring met examenklassen VMBO-tl
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Volgens Cao-VO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Vanwege de onderbreking door de meivakantie zal de procedure pas in de loop van de maand mei worden afgerond.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.